VLČÁK SE ZAPLNIL DIVÁKY – PŘIJELI HERCI ZE STŘÍBRA!

Majdalenka ze mlejna, tak se jmenuje pohádka, která zažila už desátou reprízu v podání divadelního spolku DIVOCH ze Stříbra, tentokráte ochotníci hráli v sále černošínského domu Vlčák na pozvání města a pohádka byla pro všechny zdarma. „Premiéra pohádky proběhla vloni na domovské scéně ve Stříbře a už jsme s ní projeli velkou část regionu. Někde se k nám do hry zapojí i děti, stejně jako tady v Černošíně, kde se malí diváci spontánně připojili, a to se nám, hercům, samozřejmě... The p


Majdalenka ze mlejna, tak se jmenuje pohádka, která zažila už desátou reprízu v podání divadelního spolku DIVOCH ze Stříbra, tentokráte ochotníci hráli v sále černošínského domu Vlčák na pozvání města a pohádka byla pro všechny zdarma. „Premiéra pohádky proběhla vloni na domovské scéně ve Stříbře a už jsme s ní projeli velkou část regionu. Někde se k nám do hry zapojí i děti, stejně jako tady v Černošíně, kde se malí diváci spontánně připojili, a to se nám, hercům, samozřejmě líbí a těší nás to,“ uvedla vedoucí souboru Hanka Chválová.
Na závěr se děti nechaly s herci vyfotografovat. „Byla to krásná pohádka, líbila se mi. A herci měli pěkné šaty,“ říkala Terezka Nyariová. Pobavili se i dospělí: „Bylo to představení pro děti i dospělé a stálo za to! Tihle herci jsou známí a umí dobře hrát. Naše děti jsou spokojené, líbila se jim,“ uvedly Helena Varousová a Alena Zikánová z Černošína, které s sebou přivedly čtyřletou Terezku a devítiletou Barunku.
Fotografie dětí s herci si mohou lidé vyzvednout první týden v únoru v černošínském muzeu.

MarS





The post VLČÁK SE ZAPLNIL DIVÁKY – PŘIJELI HERCI ZE STŘÍBRA! appeared first on Martina Sihelská.

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 24.01.2016 10:00




0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka