VOLNO JE NEJLEPŠÍ TRÁVIT V PŘÍRODĚ

Sváteční dny rychle uplynuly a televizní pořady se spoustou dobrot na stole a v lednici napáchaly velké škody, jak jistě většina z vás, čtenářů, může také potvrdit. Volné dny si tak mnoho lidí vybralo k různým procházkám. Stříbrští mají ve svém okolí mnoho turistických tras, jednou z nejoblíbenějších je cesta po červeném značení na Buben, která má přes dvacet kilometrů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na tu ovšem v zimě moc lidí nechodí, naopak, většinou se zastaví ve Vranově a pak přímo u přehrady. Přehrada je z velké části vypuštěná, obnažila tak betonové stavby bunkrů i starou cestu vedoucí z vranovské strany na Butov. Právě k přehradě se vydali i manželé Marie a Jaroslav Polákovi ze Stříbra spolu s dalšími přáteli. 


"Je potřeba se hýbat za každého počasí, tělo to potřebuje a když jdete v partě, cesta i příjemně ubíhá. Je zajímavé vidět, co všechno voda odkryje, když se sníží hladina a je to i pěkný pohled. Myslíme si, že takové procházky za to stojí v jakémkoliv ročním období. A komu cestou vyhládne,  může se ve Vranově zastavit na teplé občerstvení," uvedli Polákovi, kteří chodí na procházky pravidelně.

Fotogalerie
Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 07.01.2015 18:24




8 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka