ZAHÁJILI KROUŽKY

V Černošíně byl opět zahájen keramický kroužek, který se poslední roky těší velké oblibě. Kroužek vede Iveta Zíková a koná se každou středu. Děti si vyrábějí spoustu dekorativní keramiky a nyní mají i bojový úkol, pro černošínské muzeum připravují velký keramický betlém na Vánoční výstavu, která bude zahájena 27. listopadu – spolu s adventním trhem na náměstí. V Černošíně je široká nabídka kroužků, připomenu aspoň malé hasiče, dopravní kroužek, taneční kroužek, šachy, výtvarný kroužek, s

Cílená propagace v Plzni


V Černošíně byl opět zahájen keramický kroužek, který se poslední roky těší velké oblibě. Kroužek vede Iveta Zíková a koná se každou středu. Děti si vyrábějí spoustu dekorativní keramiky a nyní mají i bojový úkol, pro černošínské muzeum připravují velký keramický betlém na Vánoční výstavu, která bude zahájena 27. listopadu – spolu s adventním trhem na náměstí.
V Černošíně je široká nabídka kroužků, připomenu aspoň malé hasiče, dopravní kroužek, taneční kroužek, šachy, výtvarný kroužek, stolní tenis a mnoho dalších pro děti zdarma. Vedou je převážně dobrovolníci, kteří ve městě získali slušné zázemí a možnosti.
MarS

The post ZAHÁJILI KROUŽKY appeared first on Martina Sihelská.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 13.10.2016 07:33




0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka