FC Viktoria Plzeň, a.s.

377 221 507, 515 fcviktoria@fcviktoria.cz www.fcviktoria.cz/
133 Skóre 5 z 5 Hodnotit

Jak tráví Vánoce Milan Petržela

FCVP - Milan Petržela má kořeny zapuštěné hluboko na Moravě. Třiatřicetiletému rodákovi z Hoštic se stala Plzeň druhým domovem, kde s partnerkou Jitkou vychovává dcerku Claudii. I díky ní jsou pro Milana Petrželu svátky jedním z nejkouzelnějších období v roce.

0

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.

Do Viktorie přichází třiadvacetiletý Erik Janža z NK Maribor

FCVP - První zimní posilu hlásí Viktoria Plzeň. Ze slovinského týmu NK Maribor přichází obránce Erik Janža, jenž s klubem podepsal smlouvu na 4,5 roku.

0

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.

Jak tráví Vánoce Tomáš Hořava

FCVP - Záložník Viktorie Plzeň má silné vazby na hanácký region, neboť v jeho metropoli Olomouci strávil před svým přesunem do Plzně rovných deset let. Pro usměvavého Moravana a dvojnásobného otce představují vánoční svátky možnost aspoň na chvíli si odpočinout od každodenního fotbalového shonu.

0

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.

Štastné a veselé Vánoce vám přejí Aleš Matějů a Michael Krmenčík

fcvp - Další vánoční přání: tentokrát z dílny dua Krmenčík – Matějů Třetí vánoční přání si pro fanoušky Viktorky připravilo mladé duo Aleš Matějů a Michael Krmenčík. „Snažíme se diváky bavit hlavně na hřišti. Ale snad se trochu zasmějí i tomuhle, kdy jsme k fotbalu přidali i zpěv,“ doufají a vzápětí dodávají: „Chceme našim videem poděkovat za podporu a popřát všem fanouškům klidné a pohodové Vánoce. A už se moc těšíme na první zápas v novém roce.“

4

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.

Viktoriáni U11 porazili Norimberk a remizovali s Bayernem Mnichov

FCVP - Výběr U11 má za sebou dva halové turnaje v Německu. Ani v jednom z turnajů mladí viktoriáni nezklamali a dobrými výkony si řekli i o pozornost bundesligových celků.

0

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.

Matúš Kozáčik předával ceny v rámci Doosan Škoda Day

FCVP - Brankář Viktorie Plzeň Matúš Kozáčik ani během dovolené nezahálí a plní si klubové povinnosti. O víkendu například navštívil generálního partnera klubu v rámci Doosan Škoda Day, na němž vylosoval a následně předal hlavní ceny tomboly, všem zájemcům se i ochotně podepsal či se s nimi vyfotil.

0

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.

VIDEO: Vánoční setkání Viktorie Plzeň navštívilo 1200 fanoušků

FCVP - Tradiční Vánoční setkání se uskutečnilo v úterý 13. prosince přímo na stadionu ve Štruncových sadech. Na 1200 fanoušků si vychutnalo nefalšovanou vánoční atmosféru společně s Pavlem Horváthem, Markem Bakošem a dalšími vzácnými hosty.

0

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.

Charitativní hokejové utkání „Legendy bojují společně“ již tento pátek

FCVP - V pátek 16. 12. se na ledě plzeňské Home Monitoring Areny uskuteční speciální hokejové utkání na podporu Mariána Čišovského a Nadace fotbalových internacionálů.

0

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.

Viktoria zahájí přípravu 4. ledna, čekají ji dvě soustředění ve Španělsku

FCVP - Po vítězném loučení s rokem 2016 v zápase Evropské ligy s Austrií Vídeň nastoupili fotbalisté Viktorie Plzeň na zaslouženou dovolenou. Zpátky do Doosan Areny se vrátí 4. ledna. V rámci zimní přípravy je čekají i dvě soustředění ve Španělsku.

3

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.

O adventu je otevřený Viktoria shop i stánky v OC Olympia a "U Branky"

FCVP - Vánoce se rychle blíží a fanoušci Viktorie Plzeň mají ideální možnost pořídit si ty správné dárky v červenomodrých barvách. K dispozici je otevřený Viktoria shop v Doosan Areně, e-shop či speciální vánoční stánky.

4

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.

Plzeňští fanoušci mohou psát Viktoriánskému Ježíškovi

FCVP - Neoddělitelnou součástí Vánoc jsou kromě vánočního stromečku, štědrovečerní večeře nebo zpívání koled i vánoční dárky. Právě nyní mohou všichni malí i velcí fanoušci psát Viktoriánskému Ježíškovi. Ten pak prostřednictvím Pavla Horvátha a Marka Bakoše splní přání vybraným viktoriánům....

0

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.

Po fenomenálním obratu zvítězila Viktoria nad Austrií Vídeň i v deseti mužích na hřišti

FCVP - V závěrečném zápase roku 2016 se v plzeňské Doosan Areně střetla domácí Viktoria s Austrií Vídeň. Duel, který byl zároveň posledním měřením sil v základní skupině Evropské ligy, sliboval zajímavou podívanou. Austria Vídeň v případě vítězství mohla pomýšlet na postup do jarních bojů, trenér Pivarník do zápasu naopak vyrukoval s velmi ofenzivn...

0

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.

Snad jsme fanouškům udělali radost, shodují se po senzačním obratu Hořava i kapitán Petržela

FCVP - FC Viktoria Plzeň dokázala v posledním zápase v základní skupině Evropské ligy neuvěřitelný obrat. V 19. minutě dostal červenou kartu Hejda a ve 40. minutě prohrávali Západočeši už 0:2. Viktoriáni ale zbraně nesložili a nakonec se radovali z výhry 3:2....

0

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.

Roman Pivarník: Jak jsme špatně začali, tak jsme dobře skončili

FCVP - V zápase s týmem, proti kterému nastupoval s obrovským zanícením jako hráč, dnes Roman Pivarník oslavil vítězství. Viktoria Plzeň i přes handicap jednoho muže v poli dokázala otočit výsledek z 0:2 na 3:2 a připsala si tři body do tabulky Evropské ligy....

0

Před 8 roky FC Viktoria Plzeň, a.s.