Fotbalová sezona 2015/2016 odstartuje bitvou o Superpohár, lístky v prodeji od úterka

Nádherná mistrovská sezona 2014/2015 je minulostí, v tuto chvíli se svěřenci trenéra Koubka připravují na nový fotbalový ročník v již tradičním prostředí rakouského Westendorfu.

Cílená propagace v Plzni

První ostrý zápas sezony 2015/2016 čeká na plzeňské fotbalisty v sobotu 18. července, kdy se v rámci Superpoháru FAČR v domácí Doosan Areně střetnou se Slovanem Liberec. Souboje ligového šampiona s vítězem Poháru FAČR se v Čechách odehrávají od roku 2010, v dosavadních 5 odehraných ročnících se Viktoria účastnila hned čtyř duelů. Z trofeje se však viktoriáni radovali pouze jedinkrát, v roce 2011 porazili na vlastním trávníku Mladou Boleslav. Útok na druhý superpohárový triumf odstartuje ve Štruncových sadech o třetí červencové sobotě od 19:15. 

Fanoušci si budou moct vstupenky zajišťovat již od úterý 7. července. „Pořadatelem duelu je FAČR, z čehož vyplývají určitá specifika v systému distribuce vstupenek. Pro utkání tak neplatí sezónní permanentky FCVP, k dispozici nebudou ani tradiční předprodejní místa Plzeňské vstupenky. Představitelé Fotbalové asociace však velmi ochotně vyšli vstříc prosbě Viktorie, která v rámci předprodeje chce poskytnout výhodu držitelům permanentních vstupenek pro sezonu 2015/2016. Jsme vděční, že k této dohodě došlo a pevně věříme, že Doosan Arena bude v rámci duelu Superpoháru zaplněna do posledního místa,“ uvedl tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.  

Držitelé permanentních vstupenek na domácí zápasy FC Viktoria Plzeň pro nadcházející ročník tak budou mít umožněn přednostní nákup vstupenek na Superpohár FAČR v úterý 7. července a ve středu 8. července od 10:00 do 18:00 na pokladnách Doosan Areny za severní tribunou. Na jednu permanentku si fanoušek bude moct zakoupit jednu vstupenku, na pokladny však může dorazit s větším množstvím platných permanentek od svých kamarádů či známých. Permanentkáři nemají vzhledem k pořadatelství FAČR garantována svá tradiční místa, volit si budou moct sedačky z volných kapacit stadionu. Cenová relace je stejná jako na běžné ligové duely Viktorie, vstupenky tak budou k sehnání v hodnotě 100 Kč, 150 Kč a 180 Kč. 

Pro všechny další zájemce o vstupenky se prodej rozběhne od čtvrtka 9. července. Online možnost bude k dispozici přes rezervační systém www.fotbal.cz, pokračovat bude také prodej na pokladnách Doosan Areny. Fanoušci Slovanu Liberec si budou moct zajistit vstupenky do sektoru hostujících fanoušků přímo přes klub za cenu 100 Kč. 

Možnost zakoupení vstupenek na Superpohár FAČR 2015

Držitelé permanentek FCVP 

Út 7. 7.  10 – 18 Pokladny v Doosan Areně St 8. 7. 10 – 18 Pokladny v Doosan Areně

Volný prodej Čt 9. 7.  10 – 18 pokladny v Doosan Areně Pá 10. 7. 10 – 18 pokladny v Doosan Areně

Případné další dny a časy prodeje budou upřesněny. Ve čtvrtek 9. 7. od 10 hodin se rozběhne na www.fotbal.cz online prodej vstupenek na utkání, který bude pokračovat až do případného vyčerpání kapacity stadionu.   

Ceny vstupenek:

I. Kategorie 180 Kč

II. Kategorie 150 Kč

III. Kategorie 100 Kč

Rozdělení kategorií: I. kategorie: sektory C, D, E, F, S7, S8, T9, T10 II. kategorie sektory: A, B, G, H, S6, T11 III. kategorie sektory: P1, P2, P3, R4, R5, V14, V15, V16


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka