HC Škoda Plzeň bojuje o přímý postup do play off

Extraliga ledního hokeje vrcholí

Jarní servisní akce AUTO CB

HC Škoda Plzeň bojuje o první šestku

Do konce základní části extraligy zbývá 10 zápasů a plzeňští indiáni drží 7. příčku tabulky, tedy místo, které zaručuje účast v předkole play off.

Na šesté Pardubice ztrácejí 6 bodů.

Pokud chtějí pomýšlet na první šestku, která postupuje přímo, musív následujících zápasech vyhrávat a doufat, že Pardubice všechny své zápasy nezvládnou. Povinnost na ledě je tedy více než jasná.

K taktickým bojům dochází však i v zákulisí. Vedení klubu dnes oznámilo odchod Václava Pletky do konce sezóny do Slavie na hostování. Pro spoustu fanoušků se tento krok jeví jako velmi nepochopitelný. Václav Pletka byl po odchodu Tomáše Vlasáka a Radka Dudy sice trochu za očekáváním, ale přesto platil za pevnou oporu týmu. O velké popularitě u plzeňských fanoušků asi ani psát nemusím.

Dnes se na plzeňský led, se smlouvou do konce sezóny, vrátil odchovanec klubu Jakub Culek. Rodák z Klatov zkoušel své štěstí v zámoří, kde se mu ale poslední dva roky nedařilo. Budeme tedy doufat, že v Plzni se mu vrátí forma a bude podporou při bojích v závěru ligy.

Na závěr článku si dovolím malé rýpnutí do práce s mládeží v klubu Škodovky.

Minulý týden proběhlo v Karlových Varech a v Chebu Mistroství ČR hráčůdo 15. let. Výběr plzeňského kraje obsadil velmi nelichotivé 13. místo. Na stránkách klubu chybí veškeré informace o této velmi důležité akci. Otázkou zůstává, zda je to jen nelehké přiznávání neúspěchu nebo jen prostě se práce s mládeží v klubu nedělá úplně dobře.

Renáta Černá


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 28.01.2015 22:39




6 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka