Muž chtěl při slavnostech sundat vlajku z radnice, spadl do květináče

S opravdu neskutečnou drzostí se setkali strážníci krátce po půlnoci ze soboty na neděli. Na obrazovkách městského kamerového systému, které sledovalo operační oddělení městské policie, se totiž objevila před plzeňskou radnicí skupinka tří osob.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dva muži a jedna žena působili nevinně, ale to jen do doby, než jeden z mužů začal doslova šplhat po zdi radnice. 36letý dotyčný vylezl na okrasný květináč a následně se v několikametrové výšce zavěsil na upevňovací konstrukci zvonu, který je umístěn na historické budově, nejspíš ve snaze vzít jednu z vlajek, které na radnici při Slavnostech svobody vlály. Konstrukce jeho váhu ale nevydržela, ze zdi se vylomila a muž spadl dolů, přičemž převrátil a poškodil květináč pod ním. ¨

Na místo už tou dobou mířila hlídka strážníků, která trojici zastihla při veselém rozhovoru ve vedlejší ulici a všichni zúčastnění hlídce následně potvrdili událost, ke které před malou chvílí došlo. Vzhledem k pádu a možným vnitřním zraněním muže, byla na místo přivolána zdravotnická záchranná služba a také státní policie, která si událost převzala z důvodu podezření ze spáchání trestného činu.

foto: strážníci

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka