Toyota Touch® 2

Jako by to bylo teprve včera, co jste si před každou cestou autem sepisovali seznam všech nezbytností. Mapy měst a dálnic, se zakreslenými směry a ručně psanými poznámkami, oblíbená hudba na CD, kazetách nebo v MP3 přehrávačích a všechny ty nezbytné propojovací kabely. Teprve v okamžiku, kdy jste všechno z tohoto vyčerpávajícího seznamu zabalili, tak jste se mohli vydat na cestu.

Cílená propagace v Plzni

A poté přišly první integrované navigační systémy a s nimi vyběr a přehrávání vaší oblíbené hudby na jedné obrazovce.

Nyní vám vyspělé technologie systému TOYOTA TOUCH® 2 umožní otevřít pouhým dotykem vašich prstů svět informací a zábavy, a to na barevné dotykové obrazovce s vysokým rozlišením, nápaditou grafikou a se snadným, intuitivním ovládáním.

Jak by se vám líbil systém Toyota Touch® 2 se satelitní navigací Go, která jednoduše zobrazuje směr jízdy, tvar křižovatek, jízdní pruhy a která vás informuje o aktuálních objížďkách a dopravních zácpách na trase vaší cesty? V kombinaci s upozorněním na maximální povolenou rychlost a varováním před dopravními radary můžete začít relaxovat a opět si užívat dlouhé cestování.

U volitelného systému Toyota Touch® 2 Go Plus jsou navigační funkce rozšířeny o 3D zobrazení pamětihodností měst a hlasové ovládání. Hlasovým povelem si můžete jednoduše určit cíl vaší cesty.
Pro ještě větší požitek z cestování si můžete propojit svůj iPod nebo MP3 přehrávač prostřednictvím Bluetooth® nebo USB portu s Toyota Touch® 2. Můžete si tak vychutnat ve vysoké zvukové kvalitě svoji oblíbenou hudbu a navíc sledovat s vědomím, že jste si ji určitě nezapomněli doma, informace o albu, interpretovi a názvech jednotlivých skladeb.

Současná propojenost světa prostřednictvím Toyota Touch® 2 (Go a Go Plus) vás určitě nezklame. S internetovými online službami Toyota a aplikacemi bude váš automobil interaktivní jako váš počítač.

Po krátké registraci se přihlaste na váš portál Moje Toyota a zde můžete aktivovat a spravovat aplikace pro váš systém Toyota Touch® 2. Zůstaňte informováni o aktuálním počasí, cenách pohonných hmot a parkování, stejně tak jako na vašem mobilním telefonu. A to vše v pohodlí vašeho vozu.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 27.04.2015 11:26



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka