Zaměstnanci Auto CB Plzeň zabodovali v soutěži ŠKODA Challenge 2024

Společnost Auto CB s.r.o. je hrdá na své zaměstnance, kteří dosáhli skvělých výsledků v soutěži ŠKODA Challenge 2024. Gratulujeme!

Jarní servisní akce AUTO CB

David Tetour z Auto CB s.r.o.již podruhé získal první místo v kategorii "Automechanik" v národním kole soutěže ŠKODA Challenge 2024. Toto ocenění je důkazem jeho odborných dovedností a vášně pro automobilovou mechaniku. 

David Tetour je klíčovým členem týmu Auto CB s.r.o. a jeho úspěch v soutěži ŠKODA Challenge 2024 je pro tuto společnost velkou poctou. Toto vítězství je důkazem, že mají ve svém týmu špičkové profesionály, kteří jsou schopni konkurovat na nejvyšší úrovni v oboru. Gratulujeme Davidovi k tomuto výjimečnému úspěchu.

Auto CB s.r.o. je známá svou neustálou snahou o poskytování vynikajícího servisu a profesionálního přístupu k zákazníkům. Zaměstnanci jsou srdcem společnosti, a pro společnost je velkým potěšením oznamovat úspěchy, kterých dosahují. 

Image title

Milan Klášterka dosáhl skvělého úspěchu v soutěži ŠKODA Challenge 2024, kde se umístil na třetím místě v kategorii "Prodej ojetých vozů Škoda". Soutěž ŠKODA Challenge je prestižní událostí, která vyhledává a ocení nejlepší talenty v oblasti prodeje a servisu vozů Škoda. Milanovo třetí místo v této kategorii je výsledkem jeho tvrdé práce, zájmu o detaily a schopnosti identifikovat potřeby zákazníků a také důkazem jeho znalostí trhu a schopnosti nabízet nejlepší možné řešení pro zákazníky.

Image title

Jan Miškovič se stal vítězem v kategorii "Servisní poradce" v soutěži ŠKODA Challenge 2024. Gratulujeme Janovi k tomuto výjimečnému úspěchu, který odráží jeho tvrdou práci, angažovanost a neustálé úsilí o dosažení vynikajícího servisu. Jan Miškovič je klíčovým členem týmu Auto CB s.r.o. a jeho úspěch v soutěži ŠKODA Challenge 2024 je především důkazem kvality a odbornosti servisního týmu společnosti, který je připraven poskytnout nejlepší možnou péči zákazníkům. V této soutěži prokázal své vynikající odborné znalosti a v neposlední řadě schopnost řešit složité servisní situace a poskytovat prvotřídní poradenství. 

Jako vítěz postupuje společně s vítězem kategorie "Servisní poradce" na světové "mistrovství". Kluci, budeme držet palce! :-)  

Srdečně gratulujeme všem zaměstnancům Auto CB s.r.o k tomuto skvělému úspěchu a těšíme se na další úspěchy v budoucnosti.

Zdroj: Auto CB s.r.o.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka