Nový elektromobil Škoda Epiq

Škoda Auto představila na českém trhu elektrický crossover Škoda Epiq s moderním designem, dojezdem až 400 km a technologiemi za atraktivní cenu. Výrobce plánuje v nadcházejících letech investovat více než 5,6 miliard eur do elektromobility.

Cílená propagace v Plzni

Výrobce automobilů Škoda Auto představil na českém trhu novou elektrickou novinku – Škod? Epiq. Tento malý městský crossover přináší moderní design, rozsáhlý dojezd a uživatelsky přívětivé technologie za velmi atraktivní cenu. Podle předsedy představenstva společnosti Škoda Auto, Klause Zellmera, rozšíření portfolia o čistě elektrický automobil vychází vstříc potřebám českých zákazníků.

Škoda Epiq: prostorný interiér, 400 km dojezd a široké technologické vybavení

S délkou 4,1 metru nabízí Škoda Epiq dostatek prostoru pro pět osob a zavazadlový prostor o objemu až 490 litrů. Výrazným prvkem novinky je nový designový jazyk značky Modern Solid, který se promítá jak do exteriéru, tak i do interiéru automobilu. Díky velkému dojezdu až 400 kilometrů na jedno nabití graféra.cz je nový elektrický automobil ideální volbou pro zákazníky, kteří s elektromobilitou začínají.

Modern Solid: funkcionalita a autenticita spojené s tradicí značky Škoda

Nový designový jazyk Modern Solid kombinuje robustnost, funkčnost a autenticitu s tradičními rysy značky Škoda. Designérský tým pod vedením Olivera Stefaniho vytvořil unikátní podobu malého crossoveru, který zaujme svými pravidelnými tvary, Tvar led modulů a aerodynamicky optimalizovanými koly. Jasné linie, minimalistický design a hladké ukončení karoserie zdůrazňují moderní vzhled vozu.

Tradiční hodnoty značky se objevují i v interiéru vozu, který je prostorově štědrý a přitom minimalisticky řešený. Škoda Epiq nabízí také široké technologické vybavení, které zahrnuje mobilní digitální klíč, bezdrátové nabíjení mobilních telefonů, obousměrné nabíjení a mnoho dalších užitečných funkcí.

Škoda Epiq jako milník v historii značky

Nový elektrický model Škoda Epiq se stane milníkem v historii značky Škoda, což zdůrazňuje i jeho výrazné a snadno rozeznatelné jméno. Elektromobil bude vyráběn ve spolupráci se značkami Cupra a Volkswagen ve španělské Pamploně, čímž podtrhuje význam společnosti Škoda Auto v rámci koncernu Volkswagen pro rozvoj elektromobility.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka