Advent dětem přispěl Onkoláčkům

Celkem 25 tisíc korun se vybralo na již sedmém ročníku akce s názvem Advent dětem, kterou pořádá Plzeňský kraj. Tentokrát vybraná částka putuje do Nadačního fondu Šance Onkoláčkům.

Cílená propagace v Plzni

Tradiční mikulášská nadílka se uskutečnila v neděli 3. prosince 2017 v plzeňském Parkhotelu, který zaplnilo více než 250 dětí se svými rodiči. Hlavními hvězdami programu byla Světlana Nálepková a Václav Upír Krejčí. Ti si pro děti připravili program plný povídání, písniček a soutěží o ceny.
Na konci zábavného programu předal Mikuláš šek na 25 tisíc korun Ladislavě Blumelové a Lence Klasnové z Nadačního fondu Šance Onkoláčkům. Příspěvek bude použit pro rodiny, které se starají o onkologicky nemocné děti. „V uplynulých ročnících výtěžek putoval například do hospice v Tachově nebo na dětská oddělení nemocnic. Nyní jsme se rozhodli podpořit Nadační fond Šance Onkoláčkům, který pomáhá hlavně rodičům, jejichž dětem je diagnostikováno onkologické onemocnění,“ uvedl hejtman Plzeňského kraje Josef Bernard, který na sebe vzal roli Mikuláše a rozdával dětem dárky.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka