Akademie III. věku stále přijímá studenty

Akademie umění a kultury vzdělávání III. věku prodloužila příjem přihlášek ke studiu do pátku 6. října 2017. První ročník projektu připravil Plzeňský kraj a ZUŠ Terezie Brzkové v Plzni.

Jarní servisní akce AUTO CB

Akademie je určena pro vzdělávání seniorek a seniorů v umělecké oblasti a jedná se o první akademii tohoto druhu v Plzeňském kraji. Vzdělávání se uskutečňuje formou přizpůsobených individuálních nebo skupinových výuk, přednášek, cvičení, seminářů a koncertů. Studovat je možné v oboru hudebním, výtvarném, literárně-dramatickém nebo tanečním.

„Nápad na otevření akademie třetího věku velmi oceňuji a jsem ráda, že za podpory Plzeňského kraje mají senioři ojedinělou příležitost, příležitost se stále vzdělávat,“ říká náměstkyně hejtmana pro oblast školství a cestovního ruchu Ivana Bartošová. 
Studium na akademii je tříleté, rozdělené na semestry a bude zahájeno slavnostní imatrikulací, která se uskuteční 10. října v Domě hudby v Plzni. Absolventi akademie obdrží po dokončení studia absolventský list, který bude předán na slavnostní promoci.

Původní termín pro podání přihlášky 29. září byl prodloužen až do 6. října. Přihlášky lze podávat v kanceláři školy (ul. Terezie Brzkové 33) nebo prostřednictvím webu www.zustb.cz.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka