Bookmakeři Tipsportu: V Plzni je pro Vrbu vše připraveno

Poté co neuspěla na vážných námluvách s Vrbou Sparta, odehrávala se velká diskuze, zda se tvůrce plzeňského zázraku přece jen vrátí pro úspěchy na západ Čech.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jenže Plzeň má Pivarníka a odvoláte trenéra, který s týmem vede ligu? Ano, Plzni chyběla pod Pivarníkem lehkost, která ji kdysi zdobila, jenže získat ji zpět se po odchodu dvojice Vrba – Horváth nepodařilo nikomu.

Ano, Plzeň podlehla v jarním šlágru v Edenu Slavii, ale ta měla formu jako hrom. Ano, Plzeň doma remizovala s Teplicemi, jenže ty hrají na jaře možná nejlepší fotbal v celé lize. Přesto to bylo pro vedení ligového lídra dost k odvolání Romana Pivarníka.

Trenérem se stal Zdeněk Bečka a bookmakeři Tipsportu svými kurzy naznačují, že je to řešení dočasné a v prvním zápase nové sezony 2017/2018 už bude Vrba sedět na lavičce Viktorie – kurz 1,6:1. Opačnou variantu, že se Pavel Vrba nestane hlavním trenérem Plzně si lze vsadit v kurzu 2,1:1. „Vrba si ještě nechává zadní vrátka pro případné lukrativní zahraniční angažmá, nejspíš v Rusku. Plzeň mu s definitivním rozhodnutím počká, ale jinak je tu pro Vrbu vše připraveno,“ říká fotbalový bookmaker Tipsportu Petr Urbanec.

Plzeň v 1.ligovém zápase sezony 2017/18

Bude hlavním trenérem Pavel Vrba           1,60:1

Nebude hlavním trenérem Pavel Vrba      2,10:1


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka