Bosch Fresh festival připravil i v Plzni program také pro milovníky kávy

Největší gurmánský festival, který se letos objeví ve čtyřech městech, se stane svátkem pro všechny milovníky kávy.

Jarní servisní akce AUTO CB

Kromě klasické a netradiční gastronomie bude letos nově návštěvníkům k dispozici coffee stage, která bude věnována pražení kávy. Program vytvoří zkušení baristé, proběhnou zde ukázky latté art a příprava kávy ve všech podobách. 

Bosch Fresh Festival nezapomíná kromě dobrého jídla, piva a vína také na fanoušky kávy. Proto letos připravil novinku v podobě coffee stage. Místní pražírny festivalových měst (Praha, Brno, Plzeň, Pardubice) předvedou svoje umění v rámci zajímavých přednášek a show. V každém městě se představí pět pražíren. Na nové stage mohou návštěvníci kávu degustovat, vidět ukázky pražení kávy nebo si vyzkoušet přípravu kávy v rámci workshopů.

Hlavní hvězdou coffee stage bude italský master v oboru kávy Roberto Trevisan. Zakladatel Mistrovství baristů ČR a lektor Školy kávy bude v rámci festivalu přednášet o tématech spojených s kávou:

* Když pijete kávu – víte, co pijete?

* Káva je nej

* Káva je druhý největší byznys na světě s největším potenciálem jít na první místo, je to nejrozšířenější pochutina, která v poslední době zažívá největší nárůst spotřeby, největší nárůst zájmu, nej, nej, nej … největší dezinformace na světě.


„Na účastníky festivalu se velmi těším a budu rád, když při společném setkání probereme a rozmotáme dilema, zda kávu pít či nepít,“ uvádí k chystaným přednáškám Roberto Trevisan. 


Termíny jednotlivých festivalů:

Brno: 7. až 8. května 2016

Plzeň: 20. až 22. května 2016

Pardubice: 18. až 19. června 2016

Praha: 25. až 26. června 2016

Více info na webu www.freshfestival.cz, Facebook Fanpage nebo na Instagram.com/fresh_festival. Program festivalu a další informace naleznou návštěvníci na webových stránkách: www.freshfestival.cz, který je speciálně upraven pro mobilní zařízení.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 09.05.2016 17:09



5 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka