Bosh Fresh festival a jeho speciální lahůdky už ochutnává Plzeň

Gurmánský festival pokračuje v dalším městě. Tento víkend 20. – 22. května ovládl Plzeň. Pro návštěvníky areálu bývalého výstaviště za OC Plzeň Plaza je připraveno dobré jídlo a pití, klasická i netradiční gastronomie, živé show věhlasných šéfkuchařů a další bohatý program od pátku až do neděle.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na čtyřech pódiích budou kuchaři pro gurmánské nadšence připravovat nejen klasickou gastronomii, molekulární kuchyni, extrémní catering nebo hmyzí kuchyni, ale také lahůdky z grilu nebo výbornou kávu v rámci speciální coffee stage. Účastníci mohou show nejen sledovat, ale také se aktivně zapojit.

Od pátku do neděle se na pódiu vystřídají kuchařská esa. V rámci třídenního programu vystoupí kromě Zdeňka Pohlreicha také Oldřich Sahajdák, Dalibor Navrátil nebo nejslavnější český řezník František Kšána a mnoho dalších. V pátek se na pódiu představí foodblogerky Veronika KOKO Kokešová, Markéta Krajčovičová a další hosté. Páteční a sobotní program bude zakončen diskotékou. Nedělní akce se ponese v neméně atraktivním duchu, ale především v duchu většího klidu a pohody. V neděli se na podiích vystřídá Petr Ocknecht, Petr Koukolíček, Oldřich Sahajdák nebo specialista na kávu Roberto Trevisan. Pro rodiny s dětmi je po celý víkend připraven dětský koutek Pribináček a další doprovodný program. Chybět nebude ani prodej delikates z celého světa.

Součástí festivalu v Plzni bude soutěž o Západočeskou restauraci roku, které se zúčastní TOP 15 restaurací západočeského regionu a okolí se svým soutěžním degustačním menu. O vítězi letošního ročníku mohou návštěvníci, spolu s odbornou porotou, rozhodnout svými hlasy v průběhu celého festivalového víkendu.

Praktické informace
Místo konání: Areál bývalého výstaviště za OC Plzeň Plaza, Radčická 2, Plzeň
Jediný vstup do festivalového areálu se nachází v nultém patře OC Plzeň Plaza. Budou zde umístěny pokladny s prodejem vstupenek, které si je možné koupit pouze v místě konání.
Parkování: Zdarma v parkovacím domě u OC Plzeň Plaza. V případě naplněné kapacity tohoto parkoviště je možné využít parkoviště u KD Peklo, parkoviště Velká synagoga nebo kryté parkování Rychtářka, která jsou jen pár set metrů od festivalu. Kapacita parkovacích míst je omezena, proto doporučujeme zvolit na festival městskou dopravu.
 
Otevírací doba:
pátek 20. května 15 – 21 hod.
sobota 21. května 10 – 21 hod.
neděle 22. května 10 – 16,30 hod.

Vstupné:
pátek a neděle 50,-Kč na osobu a den
sobota 100 Kč na osobu a den
ZTP a děti do 130 cm vstup zdarma
Držitelé platných průkazů ISIC/ITIC mají vstup na Bosch Fresh Festival zdarma
Vstup je možný i se psy – bez poplatku.

Více info na webu www.freshfestival.cz, Facebook Fanpage nebo na Instagram.com/fresh_festival. Program festivalu a další informace naleznou návštěvníci na webových stránkách: www.freshfestival.cz, který je speciálně upraven pro mobilní zařízení.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 21.05.2016 09:08



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka