Češi a Slováci v Evropě. Fotosoutěž vystaví vítězné snímky v Techmanii

Víkendový pobyt, poukaz na fotoslužby, lístky do Techmania Science Center v Plzni a další zajímavé ceny mohou všichni nadšení fotografové, kteří se přihlásí do fotografické soutěže „Česko-Slovensko znovu sjednocené v EU“.

Jarní servisní akce AUTO CB

U příležitosti slovenského předsednictví Radě Evropské unie ji vyhlásily informační kanceláře Eurocentra České Budějovice a Plzeň a informační střediska Europe Direct České Budějovice a Plzeň. 

Své fotografie nebo fotokoláže mohou lidé zasílat až do 30. září 2016 e-mailem na adresu CRaSRvEU@gmail.com. 

„Příspěvky mohou znázorňovat cestu ČR a SR do Evropské unie, jejich spolupráci v rámci EU nebo třeba Čechy a Slováky v jiných zemích EU. Lidé mohou vyfotit třeba také vlajky jednotlivých zemí, sami sebe v národních barvách ČR a SR nebo zachytit architektonické památky obou zemí a vytvořit zajímavou koláž, třeba před a po opravě díky fondům EU,“ přibližuje pravidla Iveta Ptáčníková z plzeňského střediska Europe Direct. 

Vybrané fotografie budou v druhé polovině roku 2016 vystaveny v Techmania Science Center v Plzni a v Jihočeské vědecké knihovně v Českých Budějovicích. Více informací a pravidla soutěže naleznete na www.eurocentra.cz/ceskebudejovice a na webových stránkách ostatních organizátorů soutěže. 




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka