ČEZ Distribuce přijala opatření pro zdárný průběh voleb

ČEZ Distribuce ze Skupiny ČEZ, která působí na území 11 krajů včetně Plzeňského, přijala opatření, díky kterým by měl být zajištěn zdárný a bezproblémový průběh voleb.

Jarní servisní akce AUTO CB

Společnost zrušila v termínu voleb plánované odstávky elektřiny a posílila počty pracovníků jak v terénu tak i na call centru a dispečinku pro nenadálé poruchy způsobené počasím.

Na celém zásobovacím území společnosti ČEZ Distribuce v termínu od 20. října, 13:00 hod do 22. října, 24:00 hod, nebudou prováděny plánované práce na distribučním zařízení, se kterými by bylo spojeno přerušení nebo omezení dodávky elektřiny. Zároveň společnost pro termín konání voleb navýšila počty pohotovostních čet, a posílila pohotovosti pracovníků dispečinku a call centra s cílem předejít delším výpadkům z důvodů poruch v distribuční soustavě.

V případě nenadálého výpadku elektřiny ve volebních místnostech prosím nejprve zkontrolujte jističe v objektu, následně pak volejte na bezplatnou linku ČEZ Distribuce 800 850 860. Dodávky obnovíme v nejkratším možném čase.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
20.10.2017 13:15



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka