Cizinec v Plzni zbil svou družku, chytil ji za vlasy a mlátil do břicha

Svůj vztek si opilý muž vybil na přítelkyni. Protože byl silně ovlivněn alkoholem a navíc agresivní i vůči policistům, skončil na záchytce.

Cílená propagace v Plzni

Noc na čtvrtek si  bude asi dlouho pamatovat 27letý cizinec pobývající v Plzni. Poté, co uhradí nocleh na protialkoholní záchytné stanici, kam byl z důvodu své silné podnapilosti a agresivního chování včera umístěn, se nejspíš bude nějaký čas alkoholickým nápojům vyhýbat. Mladý muž skončil ve zmíněném zdravotnickém zařízení proto, že včera kolem půl jedenácté v noci během slovní rozepře fyzicky napadl svou o rok starší partnerku. Tu nejdříve chytil za vlasy a pak jí několikrát pěstí udeřil do obličeje a břicha. Žena naštěstí neutrpěla žádná zranění.

Agresor však proto, že během orientační dechové zkoušky nadýchal hodnotu  1,71 promile, a kvůli obavě, že ve svém jednání bude pokračovat, putoval po provedení prvotních neodkladných úkonů na protialkoholní záchytnou stanici. Jeho jednání bylo posouzeno jako přestupek proti občanskému soužití, za který mu může být správním orgánem uložena pokuta do výše až 20 000 korun.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 06.03.2016 07:02



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka