Cizinka pobodala přítele, je obviněna z pokusu vraždy

Precizní prací kriminalistů se podařilo odhalit závažné jednání ženy, která prvotně oznamovala, že k pokusu vraždy došlo ze strany neznámého pachatele.

Jarní servisní akce AUTO CB

 V pondělí dne 1.5.2017 přijali policisté oznámení, že v jednom z bytů v Plzni, Zámečnické ulici došlo k pobodání 41letého cizince. Na místo vyjeli policisté Městského ředitelství policie Plzeň a kriminalisté z odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. Na místě se nacházela 27letá cizinka, která při prvotním výslechu kriminalistům uvedla, že její druh se v odpoledních hodinách vrátil z venku, kdy měl bodná poranění, proto mu ihned přivolala pomoc.

Přestože kriminalisté pracovali s verzí, že muže pobodal zatím neznámý pachatel, měli zároveň podezření, že závažného činu se mohla dopustit i žena, která skutek oznámila. Při ohledání místa činu různé indicie nasvědčovaly tomu, že věc se mohla odehrát jinak, než žena popsala. Po provedení všech potřebných úkonů a zadokumentování případu, byla 27letá oznamovatelka převezena k podání vysvětlení. Při výslechu se kriminalistům přiznala, jak k celé události skutečně došlo. Žena se nejprve pohádala se svým 41letým přítelem. Poté uchopila kuchyňský nůž a dvakrát ho bodla do oblasti zad. Muž v  době činu seděl na židli v místnosti bytu. Svým jednáním mu žena způsobila zranění bezprostředně ohrožující život. Muž byl převezen do fakultní nemocnice k ošetření. S ohledem na všechny okolnosti pak vrchní komisař odboru obecné kriminality obvinil 27letou ženu ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu. Zároveň podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
05.05.2017 06:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka