Co ochutnat na Apetit Festivalu?

Všechna nabízená degustační menu soutěžních i nesoutěžních restaurací, které se zúčastní Apetit Festivalu 2014, jsou od dnešního dne zveřejněna na webových stránkách www.apetitfestival.cz. Aby byla nabídka kompletní, nechybí ani foto...

Cílená propagace v Plzni

Všechna nabízená degustační menu soutěžních i nesoutěžních restaurací, které se zúčastní Apetit Festivalu 2014, jsou od dnešního dne zveřejněna na webových stránkách www.apetitfestival.cz. Aby byla nabídka kompletní, nechybí ani fotografie všech nabízených menu.

„Chtěli jsme, aby návštěvníci měli možnost si v klidu předem vybrat, co by chtěli zkusit ochutnat. Na našich webových stránkách proto najdou kompletní nabídku toho, co letos restaurace připravily. Mezi lahůdkami se objeví například grilovaný steak z plemene Angus podávaný s cibulovým chutney, bylinkovým máslem a pečeným novým bramborem z kuchyně restaurace Angus Farm, grilované kachní prso na krémové čočce s parmazánem a glazírovanými šalotkami od kuchařů restaurace U Majáku v Plzni nebo konfitovaný filet ze pstruha v bylinkovém másle, vařený chřest se zastřeným vejcem a koprovou omáčkou, jarní nádivka s mladými kopřivami od kuchařských mistrů restaurace U Pramenů,“ uvádí několik tipů jeden z pořadatelů Apetit Festivalu Petr Jirásek. Celkem se na gurmánském festivalu bude o chuťové pohárky návštěvníků ucházet 15 TOP restaurací, které budou bojovat o titul Západočeská restaurace roku 2014.

Neméně lákavá však bude nabídka pěti nesoutěžních restaurací, podávat se totiž bude například parmská šunka s medovým melounem jako kaviár z kuchyně podniku Molecular Base, u stánku restaurace Šach Mat bude možné ochutnat smaženého švába na chutney nebo štíra na rukolovém salátku bistro Kantýna bude chtít zaujmout nejen chuťové pohárky, ale také potěšit oko, v nabídce se objeví salátek z macešek, aksamitníku, polníčku a rukoly doplněné o rakytníkovou espumu nebo panna cotta z růží.

Už tradiční festival dobrého jídla se letos uskuteční za OC Plzeň Plaza ve dnech 17. a 18. května 2014 a kromě zmíněné nabídky restaurací si přijdou na své milovníci piva a malých pivovarů. Dvacet malých pivovarů bude chtít návštěvníky přesvědčit, že právě jejich zlatavý mok je ten nejlepší, a bude tak chtít získat titul Pivo Apetit Festivalu Plzeň 2014.

APETIT FESTIVAL SE KONÁ ZA OC PLZEŇ PLAZA VE DNECH 17. A 18. KVĚTNA 2014


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 01.05.2014 12:00




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka