Čtyřkolku ukradenou na Klatovsku našli po sedmi letech

Odcizená čtyřkolka byla nalezena v jiném státě a majiteli byla vrácena.

Jarní servisní akce AUTO CB

Policisté z oddělení obecné kriminality prověřovali krádež čtyřkolky. Oznámení o krádeži motorové čtyřkolky značky Standard Motor Corporation Jumbo 300C řijali 9. května 2010. Neznámý pachatel v obci u Bezděkova po odstranění visacího zámku na vratech do garáže vnikl dovnitř a odcizil čtyřkolku v hodnotě 80 tisíc korun, motocyklovou přilbu a dva kanystry. Na podkladě tohoto oznámení policisté vyhlásili pátrání po uvedené čtyřkolce. Po několika týdnech byla věc odložena, ale pátrání po čtyřkolce nebylo zrušeno.

Policisté ze Slovenské republiky dne 3. března letošního roku zajistili čtyřkolku, která byla vedena v pátrání od muže, který ji řádně koupil. Následně byl vyrozuměn příslušný odbor mezinárodní policejní spolupráce i policejní orgán, jenž konal trestní řízení a bylo pátrání odvoláno.

Policejní orgán dal podnět k vyžádání právní pomoci k zajištění motocyklu v souladu s článkem 8 Úmluvy o vzájemné pomoci v trestních věcech mezi členskými státy Evropské unie a úkonů trestního řízení k vrácení vozidla majiteli.

Policisté kontaktovali majitele čtyřkolky a byla muži vrácena.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 27.07.2017 06:23



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka