Děti z Mandlovky si rozsvítily vánoční stromek

Vánoční stromky se postupně rozsvěcují po celé Plzni a svůj si rovněž rozsvítily děti z 55. mateřské školy v Mandlově ulici v Plzni na Borech. K tomu si pozvaly i starostu.

Cílená propagace v Plzni

Vánoční stromeček se nachází v zahradě mateřské školy, který dětem a zaměstnancům mateřské školy pomohli nazdobit dobrovolní hasiči ze Skvrňan. V 16. hodin se pak všichni včetně rodičů dětí, shromáždili na zahradě, aby si společně zazpívali koledy, popili horký čaj a následně s pomocí starosty Davida Procházky stromek rozsvítili.

„Moc bych chtěla poděkovat skvrňanským dobrovolným hasičům s velitelem panem Malinou za velkou pomoc při zdobení stromku. Bez nich bychom to nezvládli“, řekla Jana Wolmutová, ředitelka 55. mateřské školy.

 „Vánoční stromky jsme rozsvěceli na několika místech našeho obvodu. Proto si moc vážím pozvání od dětí na rozsvícení jejich stromečku, je to pro mě velmi speciální“, prozradil David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu. „Chtěl bych tímto poděkovat jak dětem, tak i zaměstnancům školky za hezké ozdobení stromku a příjemně strávené chvíle“, dodal David Procházka.
 
Předvánoční setkání bylo i příležitostí k „otevření“ zahradní knihovny, kam je možno věnovat jakoukoli vhodnou dětskou knížku libovolného žánru, třeba i s věnováním, přáním či osobním poselstvím


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
14.12.2018 06:11



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka