Děti získají v létě v Cinema City svůj filmový pas a získají samolepky a dárečky

Léto, a s ním spoustu novinek v Cinema City, už klepe na dveře. S prázdninovým obdobím se mohou návštěvníci kin těšit na zbrusu nové dětské filmy, které jistě stojí za zhlédnutí.


A protože toto roční období je hlavně ve znamení dětí, přichystaly si pro ně multiplexy Cinema City speciální filmový pas! Děti mohou navštěvovat novinky v kině a zároveň sbírat originální filmové samolepky do svého prvního filmového pasu. Za každou další návštěvu kina pak malí diváci kromě samolepek dostávají ještě jako bonus dáreček.

V nadcházejícím období na děti čeká spousta filmových novinek, které by si neměly určitě nechat ujít! A aby toho nebylo málo, přichystaly si pro ně multiplexy Cinema City speciální Kids Club! Akce probíhá ve všech kinech Cinema City po celé České republice v období od 27. 5. – 31. 8. A jak získat první dětský filmový pas? Stačí při první návštěvě kina zakoupit vstupenku s názvem Kids Club a dítě do 12 let automaticky získává svůj první filmový pas a první sadu originálních filmových samolepek, které se vztahují k danému filmu. Děti se mohou těšit na následující filmy: Alenka v říši divů: Za zrcadlem, Želvy Ninja 2, Hledá se Dory, Doba ledová: Mamutí drcnutí, Tajný život mazlíčků, Strašidla, Můj kamarád drak, Obr Dobr. Kromě filmového pasu a zábavné hry ve formě sbírání a lepení filmových samolepek, získá malý divák s každou další návštěvou i něco navíc:

1. návštěva – Dětský ?lmový pas a první sada nálepek

2. návštěva – Sada nálepek + Lízátko Chupa Chups zdarma při koupi dětského menu

3. návštěva – Sada nálepek + Sušenka Kubík Štrúdlík zdarma při koupi dětského menu

4. návštěva – Sada nálepek + Tyčinka Kit Kat zdarma při koupi dětského menu

5. návštěva – Sada nálepek a filmový dárek



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 19.06.2016 14:09



5 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka