Cinema City zve na Levnou neděli

Společnost Cinema City naděluje svým návštěvníkům dárky ještě před Vánoci. Již tuto neděli 10. prosince opět spouští oblíbenou akci s názvem Levná neděle. A jedná se tak poslední „levnou neděli“ v tomto roce.

Cílená propagace v Plzni

Mimo výhodných cen vstupenek je nově v rámci akce zahrnuté i střední menu. To jistě potěší všechny, pro které je lahodný popcorn neodmyslitelnou součástí návštěvy kina. Filmy si budou diváci moci užít nejen v klasických formátech 2D nebo 3D, ale i v těch speciálních, kterými jsou IMAX a 4DX, a to vše za jednotnou cenu! 

Z programové nabídky si vyberou jak fanoušci akčních filmů (The Marvels, Hunger Games: Balada o ptácích a hadech), tak i milovníci hororů a strachu (Den díkůvzdání, Pět nocí u Freddyho, Šťastné a krvavé). Ve výběru nesmí chybět skvěle natočené drama (Napoleon, DogMan, Tři mušketýři: Milady, Dcera divočiny) a ani filmy pro ty nejmladší diváky (Přání, Trollové 3, Tlapková patrola ve velkofilmu, Mlsné medvědí příběhy: Na pól!). Nezapomnělo se ani na fanoušky anime (Chlapec a volavka) a v neposlední řadě budou potěšeni i milovníci českých a slovenských filmů (Její tělo, Tancuj Matyldo, Perinbaba a dva světy).

Akce probíhá v neděli 10. prosince v multiplexech Cinema City po celé ČR včetně plzeňské Plazy. Cena vstupenek je již od 79 Kč (platí na 2D, 3D, 4DX, IMAX projekce pro členy Cinema City CLUBu). Pro neregistrované návštěvníky je cena vstupenky 99 Kč. Bar v rámci akce nově nabízí střední popcorn menu taktéž za 99 Kč. Počet míst v sálech je omezen, vstupenky lze zakoupit on-line na www.cinemacity.cz nebo na pokladně kin.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka