Dětský domov v Kašperských Horách má nový sociální automobil

Na automobil přispělo čtyřiačtyřicet firem z regionu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dětský domov Kašperské Hory – Chanovice získal první sociální automobil. Výchovné zařízení využije zcela novou Dacii Dokker především k převozu dětí k lékaři, na nákupy a k zásobování zařízení. Předání proběhlo za účasti zástupců dané organizace a poděbradské reklamní agentury Kompakt, která tento projekt zaštiťuje.

Dětský domov v Kašperských Horách obdržel vůz zdarma v rámci projektu Sociální automobil. „Ve většině zařízení pečujících o děti se vozový park zpravidla nenachází v nejlepším stavu. Tato zařízení získávají nové auto obtížně, proto jsme se rozhodli vzít situaci do svých rukou a pomoci těm, kteří v životě nemají stejnou startovní čáru jako my. Rád bych proto poděkoval všem firmám i jednotlivcům, kteří se na financování vozu pro dětský domov v Kašperských Horách podíleli,“ uvádí Miroslav Káninský, jednatel společnosti Kompakt.
Reklamní agentura Kompakt organizuje předávání vozů i pro jiné neziskové a příspěvkové organizace pracující v oblasti péče po celé České republice. Dětský domov v Kašperských Horách byl obdarován v celkovém pořadí již 747. vozem. „Nový automobil velmi vítáme, využijeme ho především na naší pobočce v Chanovicích, která se nachází zhruba 50 kilometrů od Kašperských Hor. Poslouží nám k převozu dětí za lékaři, na cesty na nákupy a k dalšímu zásobování zařízení,“ dodala PhDr. Marie Kučerová, ředitelka dětského domova v Kašperských Horách.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka