Dobřany čeká nabitá sobota s festivalem, sportem a dřevorubci

Uskuteční se tu tradiční Radbuza Fest a Dobřanská Padesátka s Pohádkovým lesem a přidá se dřevorubecké klání Timbersports Czech Cup Dobřany 2016.

Cílená propagace v Plzni

Jako první vyrazí ven cyklisté a hned po nich pěší turisté. Dobřanská Padesátka pro ně připravila cyklotrasy pro silniční i horská kola, a to od osmnácti do sta kilometrů. Start je mezi sedmou a desátou hodinou ranní. Pěší turisté mohou vyrazit na trasy od pěti do padesáti kilometrů a jejich start je mezi sedmou a dvanáctou. Pro nejmenší turisty je tu jako každoročně pětikilometrový Pohádkový les a letošní novinka pětikilometrový Toulavý kočárek. Start těchto dvou kategorií je mezi devátou ranní a polednem. 

V deset hodin startuje na náměstí T.G.M. klání dřevorubců Czech Cup Dobřany 2016. Na něj se kvalifikovalo šestnáct borců včetně například Martina Roušala, Zdeňka Maťhy, Jana Wáwrů nebo Michala Škorničky.

Tři hodiny po poledni pak na náměstí zvuk dřevorubeckého náčiní vystřídá muzika. Na letošním Radbuza Festu zahrají Isua, V3SKA, Sabina Křováková, Electric, Vypsaná fixa a Lucie Revival. Jízdárna pozve v časech 15:50 – 16:20 a 17:20 – 17:50 na svezení na koních a po celý den budou na náměstí probíhat Ekohry s Tondou Obalem.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
16.09.2016 14:10



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka