Dokončujete rekonstrukci či novostavbu? Nechte si profesionálně uklidit od plzeňské firmy ÚKLID PRESTO

Ať už se jedná o úklid jednorázový nebo pravidelný, firma ÚKLID PRESTO si poradí. Firma pro vás ráda zařídí také úklid po rekonstrukci či úklid novostavby.

Jarní servisní akce AUTO CB

Firma ÚKLID PRESTO nabízí svým zákazníkům mnohaleté zkušenosti s úklidem, které získává již od roku 1993. Poradí si i s úklidem po renovaci, po dokončení novostavby nebo s úklidem garážových stání. Výjimkou není ani úklid firem, kanceláří, výrobních hal a podobných zařízení.

Úklid novostavby či po rekonstrukci je náročný, nechte to na profesionálech

Stačí, když si domů pozvete malíře a nepořádek je na světě (firma zařídí také úklid po malířích), natož po rekonstrukci či po dokončení novostavby. Netrapte se tou hromadou nepořádku a raději pozvěte odborníky z firmy ÚKLID PRESTOProfesionální pracovníci z firmy ÚKLID PRESTO za vás rádi zařídí generální úklid, a to včetně umytí všech oken

Díky svému profesionálnímu přístupu se stala firma ÚKLID PRESTO s.r.o. velice oblíbenou u svých zákazníků. Ke své práci využívá moderní úklidovou techniku s kvalitní úklidovou chemií, proto je perfektní výsledek vždy zaručen.

Nechte si svůj nový domov vyčistit a vydezinfikovat ozónem 

Nepotřebujete žádné další dezinfekční prostředky, a přesto čištění ozónem perfektně vydezinfikuje vše, co mu přijde ,,pod ruku“. Tato velmi účinná metoda zlikviduje všechny viry, bakterie, ale také nežádoucí pachy. Jedná se o plyn, který se opravdu dostane do každé skulinky, právě i tam, kam se běžné dezinfekční prostředky nedostanou. Největší výhodou je právě pomoc alergikům, kterým tyto viry a bakterie nejvíce škodí.

Právě dokončujete novostavbu či rekonstrukci?

Neváhejte oslovit firmu ÚKLID PRESTO a bez starostí si nechat pořádně uklidit. Můžete si objednat rovnou i pravidelný úklid, který jednoduše zajistíte formou rychlé poptávky. Ušetříte čas i energii.

Komu by se nelíbilo mít doma neustále čisto a bez práce? Kontaktujte firmu ÚKLID PRESTO a neřešte věčně otravný úklid.

ÚKLID-PRESTO, s. r. o.

Mobil: +420 724 055 081
E-mail
: info@uklidpresto.cz
Web
www.uklidpresto.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka