Eva Starcková a další vzpěračky Masters nafotily kalendář na rok 2024 v RETROAUTOMUZEU pro Nadační fond Úsměv nejen pro Kryštofa

Skupina vzpěraček Masters se rozhodla udělat něco neobvyklého a zábavného pro dobrou věc.

Jarní servisní akce AUTO CB

Praha 7. prosince 2023 (PROTEXT)

Skupina vzpěraček Masters se rozhodla udělat něco neobvyklého a zábavného pro dobrou věc. Nafotily kalendář na rok 2024 v RETROAUTOMUZEU, kde se nachází sbírka historických automobilů. Je plný barevných a originálních snímků, na kterých vzpěračky pózují s různými vozidly z minulosti.

Kalendář je určen pro podporu Nadačního fondu Úsměv nejen pro Kryštofa, která pomáhá lidem s onkologickým onemocněním a jejich rodinám. Kalendář lze koupit na webu darujme.cz za cenu 390 Kč. Každý, kdo si koupí kalendář, tak přispěje ke zlepšení života onkologických pacientů, kteří potřebují pomoc.

V kalendáři mezi vzpěračkami Masters naleznete také plzeňskou Evu Starckovou, která zvítězila na International Women Weightlifting Grand Prix 2022.

Vzpěračky Masters jsou ženy, které se věnují vzpírání jako sportu a zároveň jako způsobu udržování zdraví a vitality. Jsou to ženy různého věku, povolání a zájmů, které spojuje láska k tomuto sportu. Vzpírání jim pomáhá zvyšovat sílu, vytrvalost, koordinaci a sebevědomí. Vzpěračky za svou kariéru dosáhly mnoha úspěchů a cen jak na české, tak na mezinárodní scéně. Kalendář také podpořil Libor Wälzer, olympijský reprezentant ČR v Pekingu.

Kalendář vzpěraček Masters je zajímavým a originálním projektem, který ukazuje, že vzpírání je sport pro každého, kdo má chuť a odvahu ho zkusit. Zároveň je to také projekt, který má smysl a pomáhá těm, kteří to potřebují. Pokud chcete podpořit dobrou věc a zároveň si pořídit krásný a netradiční kalendář, neváhejte a objednejte si ho na webu darujme.cz. Budete mít radost z každého měsíce a z každého dne v roce 2024.

Více informací o Nadačním fondu Úsměv nejen pro Kryštofa naleznete zde:

https://usmevnejenprokrystofa.cz/ 

Web: vzpěraček Masters https://vzperacky-masters.flox.cz

ČTK PROTEXT REGIONPLZEN.CZ

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 18.12.2023 13:45



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka