Krásné vzpěračky z Plzně nafotily kalendář

Vzperacky.cz vydaly letos již druhý kalendář, aby dokázaly, že vzpírání dělá krásnou postavu i ženám. Ze vzpěračského oddílu TJ Start VD Plzeň se v něm představily hned dvě krásné ženy - Veronika Věžníková a Eva Starcková. Obě závodí v nejnižších váhových kategoriích. V kalendáři vzpěraček 2016 najdete i vzpěračky z té nejvyšší váhové kategorie, a věřte nebo ne, i ty jsou sexy!

Cílená propagace v Plzni

Kalendář vzpěraček vznikl hlavně pro seznámení veřejnosti s tímto sportem. V kalendáři 2016 je 20 vzpěraček, z toho dvě ze Slovenska, v rozmezí 14 - 44 let. Ze vzpěračského oddílu TJ Start VD Plzeň se v něm představily hned dvě krásné ženy - Veronika Věžníková a Eva Starcková.

Najdete tu zastoupení nejnižších i nejvyšších váhových kategorií, mladé juniorky i jednu Masters. Jedna ze vzpěraček dokonce při focení byla na začátku 4. měsíce těhotenství. Poznáte která?

Kalendáře jsou nástěnné měsíční. Jsou ve formátu A3, na kvalitním, těžkém křídovém papíře, mají 13 stran, hlavní stránka je s lakem, takže odolná vůči oděru. Každý zvlášť jsou kalendáře zabaleny v průhledné fólii, která je chráni při přepravě.

Kalendář letos podpořil  Český svaz vzpírání a Sport studio Sandow. Díky tomu se snížila jeho cena o třetinu, a stojí jen 200 Kč. Koupit jej můžete na www.vzperacky.cz/eshop.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 21.10.2015 10:27




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka