Finpex 2016 přivede v říjnu do Plzně odborníky, podnikatele a otevře veřejnosti zajímavé stavby

Devátý ročník fóra realitních, stavebních a investičních příležitostí FINPEX 2016 bude hostit západočeská metropole. V úterý 4. října zakončí sérii odborných workshopů v Měšťanské besedě v Plzni slavnostní galavečer s oceněním významných investičních počinů. Na něj naváže měsíční prezentační výstava v OC Plzeň Plaza.

Cílená propagace v Plzni

Ani letos nebudou chybět veřejné prohlídky vybraných zajímavých staveb.

FINPEX už tradičně umožňuje prezentaci společností a podnikatelů z oblasti stavebnictví, realit a investic. Zájemci, kteří chtějí na fóru představit svůj podnik, se mohou stále hlásit. Uzávěrka přihlášek je 12. září 2016. FINPEX se zaměřuje na vzájemný dialog podnikatelů, představitelů měst a obcí s vedením kraje i reprezentanty státu.

Zásadní částí programu jsou odborné diskuze v rámci workshopů, které se letos budou konat v úterý 4. října v Měšťanské besedě v Plzni. „Účastníci se dozvědí důležité informace z oblasti vymáhání pohledávek, insolvencí a exekucí. Druhý z workshopů se bude věnovat novým vyhláškám k zákonu o zadávání veřejných zakázek. Následovat bude setkání lídrů politických stran na téma Rozvoj Plzeňského kraje a priority v období 2016 – 2020,“ upřesňuje Miloslav Zeman, předseda představenstva Okresní hospodářské komory Plzeňské, která je spolupořadatelem fóra FINPEX.

Hlavní program FINPEXU 2016 vyvrcholí slavnostním galavečerem 4. 10., který začne v Měšťanské besedě v 18 hodin. Vystavovatelé si na něm převezmou certifikáty za účast a Okresní hospodářská komora Plzeňsko udělí ocenění za nejlepší investiční počiny roku.

Následující den, tedy 5. října, bude slavnostně zahájena Expozice FINPEX 2016 v obchodním centru Plzeň Plaza. Měsíc se zde budou prezentovat všichni vystavovatelé z letošního ročníku fóra. 

„Oblíbenou součástí doprovodného programu je také Den otevřených dveří na stavbách, který letos 5. října odborné i laické veřejnosti nabídne prohlídku nového hřiště pro TJ Slovan Spoje Plzeň a bytového domu u Kalikovského mlýna,“ dodává Zeman.

FINPEX 2016 - 9. ročník fóra realitních, stavebních a investičních příležitostí je pořádán pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje Václava Šlajse a primátora města Plzně Martina Zrzaveckého.  Odborným garantem akce je Okresní hospodářská komora Plzeňsko. Dalšími spolupořadateli jsou: Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků v ČR, Svaz podnikatelů ve stavebnictví a Obec architektů.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 18.09.2016 06:13



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka