Fyzické napadení a vyhrožování

KLATOVSKO - Na Švihovsku muž v nočních hodinách fyzicky napadl dvě osoby a vyhrožoval újmou na zdraví.

Jarní servisní akce AUTO CB



      Oznámení o fyzickém napadení v obci  na Švihovsku přijali policisté v úterý 31. ledna letošního roku před půlnocí. Na místo se dostavili policisté z obvodního oddělení ve Švihově a ze služby kriminální policie a vyšetřování. Dvaapadesátiletý muž z Měčínska se choval nevhodně v objektu restaurace a následně místo opustil. Třicet minut po třiadvacáté hodině se z restaurace vraceli do svých obydlí sedmadvacetiletá žena a dvaatřicetiletý muž.

Útočník, který odešel předtím, čekal nedaleko bydliště, kde nejdříve strčil do ženy, kterou povalil  na zem, kovovou trubkou udeřil do hlavy muže a tento též upadl. Podezřelý násilím držel ženu a vyhrožoval ublížením na zdraví a opakoval předchozí slovní napadání v restauraci a následně podezřelý odhodil trubku.

Muž se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 2,07 promile alkoholu a byl převezen do policejní cely. Poškozený muž byl se zraněním převezen do zdravotnického zařízení a po ošetření propuštěn.

      Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a pokusu ublížení na zdraví. Po provedení neodkladných úkonů byl muž propuštěn.

 

 

   

nprap. Ladmanová Dana

2. února 2017


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka