Indiáni podporují děti a jejich pohybové aktivity

Klub HC Škoda Plzeň pozval v průběhu listopadu na utkání s Olomoucí, Vítkovicemi a Brnem několik dětských oddílů sborů dobrovolných hasičů Plzeňského kraje.

Cílená propagace v Plzni

Po indiánském dni organizovaném dne 7. 11. se tak jednalo o další krok dlouhodobého programu cíleného na pohybové aktivity dětí a využití jejich volného času.

Cílem tohoto programu je přilákat děti k hokeji a zároveň ke sportu celkově. „Zájem dětí o sport je v dnešní době díky různým možnostem využití volného času daleko nižší a projevuje se to jak na sportovních úspěších, tak bohužel i na zdravotní stránce dětí. Chceme jim proto ukázat hokej jako rychlý, zábavný a férový sport,“ vysvětluje Magdalena Bočková, marketingová manažerka klubu. 

A proč klub na začátek vybral právě dětské sportovní skupiny v rámci sborů dobrovolných hasičů? Nutno dodat, že ne náhodou a Magdalena Bočková k tomu dodává: „Hasičský sport je velmi rozšířeným, dobře organizovaným, ale zároveň často opomíjeným sportem, který má širokou mládežnickou základnu. Díky této organizaci jsme mohli udělat radost bezmála pěti stovkám dětí. Tímto jim zároveň patří naše velké poděkování za aktivní účast na zápasech.“

Listopadové akce na podporu dětí rozhodně nebyly poslední, které klub v letošní sezóně připravil, a proto se vyplatí sledovat klubový web nebo sociální sítě.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 24.11.2015 07:50



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka