Indiáni prohrávají v sérii 0:2, v neděli a v pondělí budou bojovat doma o srovnání

Dvě prohry - 1:3 a 2:4. To jsou výsledky, které si vezou hokejisté Škody Plzeň z Liberce. Čtvrtfinálová série play-off se teď přesouvá do Plzně, kde se budou Indiáni snažit vývoj série srovnat.

Cílená propagace v Plzni

Plzeň přitom ve čtvrtek v Liberci vstoupila do zápasu dobře. V přesilovce Jakub Lev napřáhl od modré čáry a propálil vše, co mu stálo v cestě. Šelmám se však velmi rychle podařilo srovnat krok, když Jakub Valský nachytal Machovského nenápadným pokusem z nulového úhlu.

Ani na další trefu se nemuselo čekat nikterak dlouho. Přesilovkovou ránu Ševce nechytatelně tečoval těsně před plzeňským gólmanem Milan Bartovič, a tak Severočeši dokonali obrat během minuty a půl. Škoda ale ještě do přestávky dokázala skórovat, v početní výhodě prokličkoval libereckou obranou zadák Peter Čerešňák, jenž svižnou střelou zápěstím na přední tyč překonal Lašáka.

Skóre se opět měnilo krátce před polovinou druhé třetiny, kdy Svačina v další přesilovce nabil Milanu Bartovičovi a slovenský kanonýr z mezikruží trefil Machovského mezírku mezi betony.

Třetí třetina přinesla velmi tuhou bitvu, tolik charakteristickou pro vyřazovací boje. Chvíle, kdy domácímu publiku opravdu zatrnulo, přišla necelých pět minut třetí sirénou. Rychlou kombinaci Škody zakončoval osamocený Svoboda z těsné blízkosti libereckého brankoviště, Lašák se proti němu však stihl přesunout a vytasil zákrok večera. Na druhé straně se červené světlo k velkému nadšení libereckých příznivců rozsvítilo. Kotouč putoval z Šimkovy hokejky k Lukáši Krenželokovi a ten si mohl vychutnat zakončení do poloprázdné brány.

Další dva zápasy teď hostí Plzeň. V neděli od 16.30, v pondělí se hraje od 17.20 hodin. Vstupenky je možné ještě zakoupit. Čtvrtfinálová série je hraná na čtyři vítězná utkání.

foto: hcskoda.cz   

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka