Jak předcházet rýmě a účinně ji léčit?

Možná i vás právě trápí rýma. Skutečně trvá s doktorem 7 dní a bez doktora týden? Zeptali jsme se na účinný způsob léčby a možnost prevence.

Jarní servisní akce AUTO CB

REGIONPLZEN.CZ se ptá: "Jak předcházet rýmě a účinně ji léčit?"

Používání speciální konvičky pro proplachování nosu a dutin solným roztokem představuje efektivní prostřed prevence rýmy, velmi účinně čistí nosní sliznici a pomáhá při obtížích s ucpaným nosem. U osob trpících chronickou alergickou rýmou - zejména v důsledku alergie na pyl a prach - dojde při výplachu nosu k odstranění alergenů a následnému zmírnění potíží. Pro proplachování je ideální použít kuchyňskou sůl nebo inhalační sůl Salsomaggiore, které se podle návodu jednoduše rozpustí ve vodě.

Jak se konvička používá? Roztok se pomalu vlévá do nosní dírky a ten šetrně protéká nosními dírkami. Zbývající voda z propláchnutého nosu se jednoduše vysmrká.

Konvička je doporučována také jako součást každodenní hygieny.  Je vhodná nejen pro dospělé, ale také děti od 5 let nebo i mladší, pokud jsou šikovné. V případě hygieny stačí jeden výplach denně, při aktutních obtížích se výplach provádí 2-4krát denně.

KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

http://www.szo.cz/cs/lekarske-pristroje/?rhino-horn-konvicka

http://www.inhalator-zvlhcovac.cz/servis-opravy-revize/blog/

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka