Jeden svět: Úterý nabízí snímky Srbský právník, Bojovníci z severu a na slavnostním ukončení Piráti ze Salé

Dvacet let od konce války v bývalé Jugoslávii připomene dokument Srbský právník, který sleduje práci a vnitřní konflikt právníka, který během války uprchl do Nizozemska a nyní se podílí na obhajobě Radovana Karadžiče.


Projekce začíná v 18.00 hod. v Divadle Dialog. Hostem divácké debaty bude Přemysl Rosůlek z Katedry politologie a mezinárodních vztahů Filozofické fakulty ZČU.

Ve 20.30 začne v Divadle Dialog přidaná projekce snímku Bojovníci ze severu. Dokument zachycuje nábor mladých lidí do teroristických skupin. Hostem debaty bude Linda Piknerová z Katedry politologie a mezinárodních vztahů Filozofické fakulty ZČU.

Na konci každého festivalu musí být závěrečný mejdan! Tuto zvyklost není třeba měnit ;-) a tak jsou všichni příznivci festivalu v úterý zváni do Divadla Pod lampou. Začátek akce je ve 20.00 hod., kdy bude promítnut dokument Piráti ze Salé, který nabízí pohled na trénink budoucích umělců a příběh jednoho marockého nového cirkusu. Následně vyzve všechny přítomné k tanci DJ Profesor Ikebara. VSTUP JE ZDARMA!!


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 31.03.2015 12:14



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka