Kalendář pro rok 2016 ve jménu Viktoriánského srdce

Speciální kalendář pro rok 2016 připravila pro své fanoušky Viktoria Plzeň. Tématem se stal dlouhodobý charitativní projekt Viktoriánské srdce, který za více než 3 roky existence pomohl více než desítce organizací v Plzni a blízkém okolí.

Jarní servisní akce AUTO CB

Každý měsíc kalendáře pro nadcházející rok je věnován jedné z organizací, na unikátních fotografiích se představil kompletní kádr úřadujících ligových šampionů. 

Snímky plzeňského fotografa Josefa Adlta zachytily hráče Viktorie v reálných prostředích jednotlivých institucí, kterým projekt Viktoriánské srdce generoval v součtu již přes 1,5 milionu korun. „Naším cílem byly příběhové fotografie, které by fanouškům představily reálné kulisy jednotlivých partnerských organizací i příběhy jednotlivců. Na každé stránce kalendáře je dominantní fotografie doplněna krátkým představením partnerské organizace,“ představuje základní ideu kalendáře tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár, který dále doplňuje: „Fotbal je společenským fenoménem, který nekončí posledním hvizdem rozhodčího. Uvědomujeme si, že prostřednictvím našich fanoušků můžeme ovlivnit spoustu životních osudů a jsme za tuto možnost vděční. Kalendář vznikal právě v tomto duchu s cílem připomenout, že pomáhat se dá všude kolem nás.“

Finální snímky kalendáře jsou laděny do černo-bílé, z každé fotografie vystupují pouze červeno-modré barvy plzeňského klubu. „Vážná témata z jednotlivých stránek jsme přesto chtěli představit v pozitivním duchu a věřím, že tento záměr se povedl. Všem partnerským organizacím patří za realizaci obrovský dík, fotografie vznikaly bez výjimky v dobré náladě,“ řekl dále Pillár. 

Kalendáře jsou k dostání ve fanshopu a na eshopu Viktorie za 299 Kč, přičemž také samotným nákupem pomohou fanoušci dobré věci. „Z každého prodaného kalendáře bude 50 Kč určeno projektu ´Viktoriánské srdce´.  Po lednovém ukončení prodeje kalendářů pak finální částka pomůže další organizaci, která rozšíří okruh viktoriánské rodiny,“ zakončil Pillár. 



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 10.12.2015 14:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka