Kapitán Indiánů Ondřej Kratěna prodloužil smlouvu

Na začátku nového roku si klub HC Škoda Plzeň pojistil na další rok služby svého kapitána Ondřeje Kratěny, který bude na západě Čech působit i v příští sezóně. Rekordman v počtu extraligových titulů působí v Plzni od sezóny 2011/12.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ondřej Kratěna se za poslední sezóny stal tahounem týmu a po konci kariéry Martina Straky převzal kapitánské céčko. „Ondřej Kratěna je pořád strašně platným hráčem na ledě, ale i důležitým člověkem v kabině. Je to kapitán týmu a lídr, který tu šatnu dokáže řídit. Výkonnostně je pro nás velkým přínosem a jsme rádi, že ještě na rok jsme se dohodli,“ říká sportovní manažer Tomáš Vlasák. 

Odchovanec olomouckého hokeje dosud odehrál v dresu Plzně 224 utkání, ve kterých zaznamenal 54  branek a 91 asistencí. V nejvyšší soutěži pak má na svém kontě 985 utkání s bilancí 302 gólů a 363 asistencí. „Víme, že už loni uvažoval o konci kariéry, ale letos mu asi pomohlo i to, že se týmu daří a snad to vydrží i dál. Hokejista se pak určitě rozhoduje snadněji,“ dodává Tomáš Vlasák. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka