KEČUP HRÁL VE STŘÍBŘE

V rámci 30 let tour 2015 zahrála kapela Kečup i ve stříbrském kulturním domě. A fanoušci ze širokého okolí byli u toho. Hostem večera byla Bára Zemanová, který si prý právě splnila sen.


„Když mi bylo deset let, to je tedy před 15 lety, tak jsem hodně Kečup poslouchala a nejvíc jsem milovala píseň Slepá. A vždycky jsem si představovala, jak ji s kapelou zpívám a dnes se mi to skutečně splnilo,“ smála se zpěvačka a popřála kapele ještě minimálně 40 let štací.


Mohlo by se zdát, že kapela s tak dlouhou historií bude mít fanoušky spíše mezi střední a starší generací, ale ve Stříbře byly síly velmi vyrovnané. Mezi návštěvníky byl dvaadvacetiletý Jaroslav Jarabica. „Jsem tu se stejně starými přáteli, kteří za kapelou přijeli z Plzně. Hodně je posloucháme, prvně jsem je slyšel u Hracholusek. Jsou dobří, jezdím za nimi i na festivaly. No, a Báru také dobře znám, je to prima kamarádka,“ uvedl mladý fanoušek.

Z Plzně přijela také Mája Adamcová. „Jezdím na ně všude po okolí a právě raději na menší místa, kde jsou tyhle akce nějak lepší. Ve velkých městech to není ono, je tam jiná atmosféra. Stříbro navíc pravidelně navštěvuji, mám tu plno známých a v létě dělám vedoucí na táborech v Boněticích,“ uvedla mladá posluchačka.

Kapela hrála ve Stříbře i vloni, to ovšem bylo po dvanáctileté odmlce. „Dlouho jsme tu nebyli a teď už podruhé za sebou. Stříbro je, jako vždy, super. Mají tu pořádný sál,“ chválil Dan Dobiáš. A co si prý přejí do dalších let? „Aby jsme lidi stále bavili a vždy na nás čekal plný sál veselých a optimistických posluchačů. A aby naše písně přežily dalších třicet let spolu s námi, i když to už asi budeme hrát trochu indisponovaní,“ smál se Dobiáš při představě, jak všichni hrají za 30 let podepřeni různými ortopedickými pomůckami.

 http://www.kecup.cz/

MarS

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 25.10.2015 15:31




1 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka