Kino Beseda v červnu uvede divácky nejnavštěvovanější filmy za snížené vstupné 69 korun

Plzeňské Kino Beseda se před letními prázdninami rozloučí se sezónou a svými návštěvníky. Po celý červen bude promítat divácky nejoblíbenější snímky této sezóny a vstupné bude snížené na 69 korun.

Jarní servisní akce AUTO CB

Plátno kina opět ožije v září 2016. Návštěvníci si navíc mohou ve foyer Kina Beseda nově zakoupit nápoje, vzít si je s sebou do sálu a vychutnat při sledování filmu.

„Jako poděkování filmovým divákům jsme na závěr sezóny připravili zvýhodněné vstupné do Kina Beseda a do programu jsme vybrali filmy, o které byl největší zájem,“ vysvětluje Ivan Jáchim, ředitel agentury Dominik centrum s.r.o., provozující Kino Beseda v Plzni. „Za pouhých 69 korun mohou diváci přijít na některý z výborných českých či zahraničních filmů, z nichž řada byla oceněná filmovými cenami, nebo na ně alespoň nominována“.


Zvýhodněné vstupné platí celkem na 14 filmů po celý měsíc červen 2016. Z českých filmů diváci v programu najdou například snímky Padesátka v režii Vojtěcha Kotka, Teorie tygra v hlavní roli s Jiřím Bartoškou, silný příběh podle skutečné události Já, Olga Hepnarová nebo dokument Zkáza krásou režisérky Heleny Třeštíkové. Ze zahraničních nemůžou chybět filmy Paola Sorrentina Mládí  a Velká nádhera, držitel tří Oscarů a tří Zlatých glóbů Revenant – Zmrtvýchvstání nebo loňský vítěz čtyř Oscarů Grandhotel Budapešť režiséra Wese Andersona.


Promítat se v červnu bude od 19 hodin, projekce pro seniory od 16 hodin, pokud není uvedeno jinak.


Pro zpříjemnění filmového zážitku si nyní návštěvníci Kina Beseda mohou do sálu vzít nápoj, který si vyberou z nabídky ve foyer kina (pivo, víno, cola, voda). 


Kino Beseda začne po letní přestávce opět promítat v září 2016.


Program Kina Beseda na měsíc červen 2016


1. 6. 2016 19:00 Lída Baarová (CZE)

Příběh české herečky, jedné z nejkrásnějších žen své doby, její vzestup i pád, v režii Filipa Renče  a s Táňou Pauhofovou v hlavní roli.


2. 6. 2016 16:00 Teorie tygra (CZE/SVK)

Veterinář Jan (Jiří Bartoška) už toho má dost. Poslední kapkou je smrt tchána, kterému taky došly síly a trpělivost. Babička totiž vždy rozhodovala o jeho životě, stáří a nakonec i o tom, jak a kde bude pohřbený. Nerespektovala žádné jeho přání a touhu, v dobré víře, že ona sama vždy a lépe než on ví, co je pro něj dobré a správné. A tak se k jeho neštěstí o něj starala podle své představy o jeho štěstí.


2. 6. 2016 19:30 Padesátka (CZE)

Co se stane na horách, na horách zůstane, a dole ať si dělají, co chtějí. Opravdovým kořením Krkonoš jsou místní horalé, kteří zde žijí, ať už je sezóna jakákoliv.  Režisér Vojta Kotek láká na svou filmovou komedii Padesátka, která se odehrává na hřebenech, svazích a v chatách zasněžených Krkonoš.


6. 6. 2016 19:00 Grandhotel Budapešť (USA / GER)

V bezčasí mezi dvěma světovými válkami, v bohem zapomenuté zemi, kde toho nepříliš funguje, je luxusní Grandhotel Budapešť oázou spolehlivosti, již zosobňuje šéf hotelového personálu. Hlavní hrdina pan Gustave plní přání svých hostů, ještě než jsou vyřčena, a ví o nich naprosto všechno. Často i věci, které by vědět neměl... 


8. 6. 2016 19:00 Co jsme komu udělali? (FRA)

Claude a Marie Verneuilovi jsou svým založením provinční milovníci staré dobré Francie, silně věřící katolíci a ve svém okolí patří mezi vážené občany. Mají čtyři dcery a postupně musí spolknout tři svatby, které rozhodně nebyly podle jejich ideálních představ. První dcera si totiž vezme muslima, druhá Žida a třetí se vdává za Číňana. Jedinou a poslední nadějí na „opravdovou" svatbu v kostele mají u nejmladší dcery…


9. 6. 2016 19:30 Dánská dívka (GBR / USA)

Křehký a přitom neobyčejně silný příběh muže, který se ve snaze najít sebe sama vydal tam, kam před ním ještě nikdo nikdy nevkročil. A příběh ženy, jež ho při jeho hledání podporovala, i když věděla, že ho v případě úspěchu navždy ztratí. Nejlepší dánský malíř své doby za podpory své manželky podstoupil proměnu pohlaví.


13. 6. 2016 19:00 Revenant: Zmrtvýchvstání (USA)

Americký západ, Jižní Dakota, 1823. Zkušený lovec Hugh Glass v podání Leonarda DiCapria zůstává těžce zraněn a opuštěný vlastní skupinou uprostřed hlubokých lesů a zdá se, že brzy umře. Glass má ale pořádně tuhý kořínek. Při životě ho drží nenávist a touha po odplatě.


15. 6. 2016 19:00 Trabantem do posledního dechu (CZE / SVK)

Snímek zachycuje doposud nejnáročnější půlroční expedici cestovatele Dana Přibáně a jeho přátel. Vzdálenost z australského Perthu přes Východní Timor, Indonésii, Malajsii a Thajsko Přibáňův devítičlenný tým překonal ve dvou žlutých trabantech, polském Fiatu neboli maluchovi, na staré čezetě, jawě a dvou invalidních vozících. Na své zatím poslední cestě ujeli cestovatelé 15291 kilometrů. 


16. 6. 2016 19:00 Divoké historky (ARG / ESP)

Situace z běžného života, které všichni známe a které na celém světě naštvou denně miliony lidí. Drobné nespravedlnosti všedního dne, nad kterými tisíckrát mávnete rukou. Avšak některým postavám tohoto povídkového filmu nervy přetečou...


20. 6. 2016 19:00 Mládí (ITA / FRA / SUI / GBR)

Snímek oscarového režiséra Paola Sorrentina nás tentokrát zavede do lázeňského hotelu ve švýcarských Alpách, kde se každý rok setkávají dva staří přátelé Fred a Mick. Mezi léčebnými kúrami vzpomínají na své pestré životy hudebního skladatele a filmového režiséra. Kypící život kolem nich  a ostatní excentričtí hosté jim poskytují bohaté podněty k úvahám o mládí, kráse, kreativitě, zkrátka  o všem, co zahání myšlenky na blízký konec.


22. 6. 2016 19:00 Velká nádhera (ITA / FRA)

Zestárlý světák v podání Toniho Servilla zná v Římě kdejaké tajemství, vlastní život je však pro něj velikou neznámou. A příliš mu nepomáhá ani gin s tonikem. V hlavní roli Řím; tak úchvatný, až z jeho krásy může puknout srdce. Režisér Paolo Sorrentino sahá po osvědčených prostředcích svého

jedinečného filmového stylu a přináší vizuálně podmanivé komediální drama o hledání smyslu vlastní existence a smíření se s věčně plynoucím časem a stárnoucím tělem. 


23. 6. 2016 16:00 Já, Olga Hepnarová (CZE / POL / FRA / SVK)

Snímek je existenciálním dramatem Olgy Hepnarové, mladé ženy, která se rozhodla pomstít společnosti a nákladním automobilem zabila několik lidí. Je příběhem osamělého člověka vymezujícího se proti většinové společnosti, příběhem, který vyústí v tragédii a nemá vítěze ani poraženého.


23. 6. 2016 19:00 Zkáza krásou (CZE)

Lída Baarová. Herečka, pro kterou byla její krása největším darem i prokletím zároveň. Mladá  a atraktivní dívka se rychle stala největší československou filmovou hvězdou a dokázala si podmanit  i nejobávanější muže své doby. Dokumentaristka Helena Třeštíková na sklonku hereččina života natočila její otevřenou zpověď na pozadí unikátních materiálů z evropských filmových archivů.


27. 6. 2016 19:00 Domácí péče (CZE)

Obětavá zdravotní sestra Vlasta (Alena Mihulová) při své práci na jihomoravském venkově ošetřuje spoustu rázovitých místních pacientů. Když se však dozví, že sama potřebuje pomoc, musí ji začít hledat mimo prostředí, které zná...



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka