Kniha Zakázané lásky autorek z Plzeňska řeší nevěru

Jak se stane z motýlků v břiše slizká noční můra? Jak to, že se sen o lásce tak snadno promění v emoční masakr často několika lidí najednou?

Cílená propagace v Plzni

Otázky, které si v životě klade mnohý z nás, se snaží zodpovědět nová kniha úspěšné koučky a terapeutky Magdaleny Vokáčové Zakázané lásky. Její křest se koná 11. 11. 2023 v pražské Galerii Cafe Louvre v 18 hodin.

„Kniha je určena každému, kdo nevěrou prošel či prochází, nebo kdo se s ní setkal ve své blízkosti. Takže vlastně všem,“ říká o svém, v pořadí již druhém knižním titulu, Magdalena Vokáčová. „Podtitul knihy zní, že vám nevěra dá víc, než si myslíte. Je to úmyslně provokativní tvrzení. Možná, vám totiž dá víc zabrat. Přinese víc změn. Anebo vám víc vezme…“

Povídky vzniklé na základě reálné kasuistiky se v knize střídají s rozhovorovými částmi, v nichž novinářka Michaela Adámková, momentálně povoláním mluvčí ÚMO Plzeň 3 rozebírá s autorkou problematiku trojúhelníkových vztahů, prevenci, spouštěče a dynamiku nevěry, možné scénáře a řešení. Kniha tak kombinuje čtivost milostného románu s osvětlujícím vhledem zkušeného vztahového kouče.

„Když se na mě Magdalena obrátila s nabídkou rozhovorů o nevěře, kývla jsem na ní jen kvůli našemu přátelství. Popravdě se mi do této výzvy vůbec nechtělo. Proč nevěra? Je to přece tak nepříjemné téma,“ popisuje své první emoce Michaela Adámková. „Nakonec se ukázalo, že je to téma úplně pro každého, že nás a naše vztahy ovlivňuje mnohem víc, než si umíme představit a přiznat, a je jedno, zda jsme jeho současnými, minulými nebo možná budoucími aktéry,“ dodává novinářka.

Zakázané lásky v Galerii Cafe Louvre pokřtí hned tři skvělé „sudičky“. Zástupkyně šéfredaktora pro řízení diskusních pořadů České televize Martina Riebauerová, novinářka a moderátorka Světlana Witowská a psychoterapeutka Nora Vlášková. Křest s autogramiádou autorek svými písněmi doplní duo z kapely All DA SOULZ.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka