Krejčíková se nezúčastní turnaje Indian Wells

Česká tenistka Barbora Krejčíková se nezúčastní turnaje Indian Wells kvůli regeneraci a přípravě na nadcházející turnaje. Krejčíková nedávno klesla v žebříčku na 21. pozici po neúčasti v Dubaji. Turnaj v Indian Wells začíná dnes kvalifikací a potrvá dva týdny.

Jarní servisní akce AUTO CB

Česká tenisová hvězda Barbora Krejčíková oznámila, že se nezúčastní prestižního turnaje v Indian Wells, který se koná v kalifornské poušti. Tato zpráva přichází poté, co Krejčíková nedávno klesla v žebříčku o devět míst na 21. pozici, což je důsledek její neúčasti v Dubaji. Naposledy jsme ji viděli hrát před měsícem v Abú Zabí, kde se dostala až do čtvrtfinále.

Své rozhodnutí nehrát v Indian Wells oznámila Krejčíková prostřednictvím svých sociálních médií, kde uvedla, že potřebuje více času na regeneraci a přípravu na nadcházející turnaje. Její příznivci ji však mohou vidět opět na kurtu již brzy, když se turnajová sezóna přesouvá na antuku a následně na trávu.

Indian Wells je často označován jako „pátý grandslam“ a představuje jeden z největších a nejprestižnějších turnajů, který probíhá mimo Grand Slam. Tento společný turnaj pro muže a ženy zahajuje dnes kvalifikaci a potrvá dva týdny.

Na předchozím grandslamu Australian Open se Krejčíková také dostala mezi nejlepších osm hráček, což naznačuje, že její forma je stále na vysoké úrovni. Přesto si však i ona potřebuje dát pauzu, abychom ji mohli vidět v plné síle na dalších akcích sezóny.

Zatímco Krejčíková je nucena pauzovat, australský tenista Alex de Minaur měl nedávno úspěch v Acapulcu, kde obhájil svůj titul. Jeho vítězství ukazuje, že sezóna pokračuje v plném proudu a přináší nám spoustu překvapení či úspěchů.

Český tenisový svět bude bedlivě sledovat postup Krejčíkové v nadcházejících turnajích, přičemž si jistě přejeme co nejrychlejší návrat na kurt a pokračování její úspěšné kariéry. Indian Wells bude bez pochyby chybět jeden z největších českých tenisových talentů, ale spoléháme se na další hvězdy, které budou reprezentovat naše barvy.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka