Ladies Night v Cinema City Plzeň nabídne ve středu předpremiéru komedie Trable o Vánocích

Místo klidného předvánočního období shon, dárky, cukroví a zařizování. Tak asi vypadá advent u každé ženy. Vše dokonale připravit a vytvořit tak kouzelné Vánoce. Ovšem co si takhle odpočinout a zažít Štědrý večer na nečisto s kamarádkami v kině?

Cílená propagace v Plzni

V Cinema City Plzeň vás 25. listopadu od 19:00 čeká příjemný večer zpestřený welcome drinkem  a předpremiérou vánoční komedie Trable o Vánocích. 

Film, který účastnice Ladies Night, oblíbeného večera určeného pro dámy, uvidí v předpremiéře ještě dříve, nese příznačný název Trable o Vánocích. O tom, že Vánoce nemusí být až zas tak v klidu se přesvědčí rodinný klan Cooperových,  u kterých se u stromečku sejdou čtyři celé generace rodiny, ale i spousta dalších neočekávaných hostů.  Film nabídne spoustu vtipných absurdních situací, které si ani jeden z členů rodiny neumí představit a způsobí téměř zhroucení nejednomu z nich. Film zrežírovala Jessie Nelson a v hlavních rolích se můžete těšit na Olivii Wilde, Amandu Seyfried, Diane Keaton, Anthonyho Mackie a Johna Goodmana. 

Každá z návštěvnic Ladies Night, která si zakoupí vstupenku, bude navíc automaticky zařazena do slosování o hodnotné ceny, které do tomboly věnovali partneři. Losování tomboly proběhne před promítáním filmu přímo v kinosále. Vstupenky na Ladies Night je možné zakoupit za 179 Kč na pokladně kina nebo online na www.cinemacity.cz. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 24.11.2015 14:09



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka