Bratři - lupiči řádili u plzeňské benzinky

Dva pachatelé, kteří přepadli skupinku poškozených, již kriminalisté obvinili.

Cílená propagace v Plzni

 O víkendu plzeňští kriminalisté zahájili trestní stíhání 22letého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže spáchaného formou spolupachatelství a dále zahájili trestní stíhání mladistvého muže, kterého obvinili ze spáchání provinění loupeže spáchaného formou spolupachatelství.

Oba bratři se tohoto činu měli dopustit v sobotu v době okolo 01:30 hodin v centru Plzně na chodníku v blízkosti benzinové čerpací stanice. Pachatelé měli fyzicky napadnout 3 poškozené muže, a to opakovanými údery do těla a hlavy. Při tomto jednání měli požadovat vydání finanční hotovosti, mobilních telefonů, případně oblečení, které však poškození bránili. Přesto se jednomu z útočníků podařilo strhnout batoh z ramene jednomu z poškozených a s tímto následně z místa oba pachatelé odcházeli. Jeden z poškozených na vzniklou situaci zareagoval tím, že se za oběma muži rozběhl a batoh jim vytrhl z rukou. Následně z obavy dalšího útoku všichni napadení z místa utekli. Jeden z poškozených zanechal při fyzické potyčce batoh na místě ataku, který pachatelé našli, prohledali a odcizili z něj 5 kusů videoher a herní konzoli v hodnotě 1 500 korun. P

ři tomto incidentu došlo ke zranění dvou napadených mužů, kteří si lékařské ošetření v nemocnici vyhledali následně sami. Pachatelé svým jednání způsobili škodu odcizením věcí a na oděvu poškozených za více než 3 000 korun. Policisté se nahlášeným případem začali okamžitě zabývat a ještě téhož dne oba bratry zadrželi a obvinili. V případě pravomocného rozsudku hrozí za tento skutek 22letému agresorovi trest odnětí svobody až na 10 let a mladistvému pachateli hrozí trestní opatření v podobě trestu odnětí svobody nepodmíněně až do výše 5 let.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 17.10.2017 06:06



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka