Mouřenec rozezní Touch Of Gospel

Prázdniny sice skončily, program Mouřeneckého léta 2020 v kostele sv. Mořice na Mouřenci nad šumavským Annínem ale pokračuje dál.

Jarní servisní akce AUTO CB

Už tuto sobotu od 14 hodin se můžete těšit na oblíbený plzeňský soubor Touch Of Gospel. Koncertuje na Mouřenci už popáté a získal si věrné posluchače. "Věřím, že jejich řady se budou dál rozšiřovat. Písně Oh happy day a další gospelové skladby vás určitě potěší. Vstupenky za 150 Kč budou k dostání na místě před koncertem. Kapacita je dostatečná a roušky nejsou povinné. V případě, že by počet posluchačů přesáhl 100, máme dostatek roušek pro všechny," říká za organizátory Lukáš Milota.

V pondělí skončily prázdninové prohlídky Mouřence. Letos byly opět hojně navštívené. "Byť s určitými výkyvy, ale celkově můžeme říct, že o ně byl velký zájem. Tradičně velký zájem měli návštěvníci o noční prohlídky, na které někdy přišlo až 80 dospělých a dětí. Oblíbené byly také prohlídky sklářské kaple v Anníně, které jsme letos také zájemcům ve větší míře nabídli," konstatuje Milota.

Co se Mouřence a prohlídek týče, vše se vrací k pravidelnému režimu. Komentované prohlídky Mouřence (kostela, hřbitova, kostnice a muzea) jsou každou sobotu v 11 hodin (celoročně, za každého počasí, bez nutnosti rezervace, v souladu s pravidly proti šíření koronaviru, vstupné dobrolibovolné)

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka