Na Halloweena do Cinema City v Plzni ve čtvrtek za stovku

Děsivý svátek, který se i u nás stal tradicí, klepe na dveře, a tak si společnost Cinema City pro všechny filmové nadšence a milovníky hororů připravila akci Halloween Night.

Jarní servisní akce AUTO CB

V rámci ní můžete vidět nejen filmové novinky, ale i úspěšné hororové snímky letošního roku, které byly pro tento speciální čtvrteční večer, 31. října, vráceny do programu. Čím více filmů uvidíte, tím méně zaplatíte!

Druhá pokračování filmů TO a Zombieland, Krvavá nevěsta, Stáhni a zemřeš, Noční můry z temnot nebo návrat legendárního filmu pro děti - Addamsova rodina. To jsou filmy, na které můžete vyrazit během halloweenského večera do všech kin společnosti Cinema City včetně toho v plzeňské Plaze. Kdo zvládne během maratonu tři filmy, zaplatí za jeden jenom stokorunu, tedy dohromady 300 korun. Za dva dáte 260 Kč a pokud si nebudete chtít zbytečně cuchat nervy a vyrazíte pouze na jeden, i tak ušetříte, protože vás film bude stát jen 160 Kč.

Vstupenky jsou k zakoupení, jak na pokladnách, tak i online na stránkách Cinema City. Stačí si zakoupit voucher na vybraný počet filmů, který následně uplatníte zadáním kódu při zakoupení vstupenky na daný film.

A komu Halloween Night nestačí, ať dorazí v sobotu 2. listopadu do VIP Chodov. Kromě welcome drinku, filmu v pohodlných polohovatelných sedačkách, strašidelné výzdoby a neomezené konzumace jídla, popcornu, nachos i nápojů, si bude moci užít i speciálního menu, připravovaného pouze v tento ten. Křupavé kuřecí nugetky s opečeným bramborem, vanilkové muffiny se zmrzlinou a dýňová polévka!

Kdo si tentokrát nechce lámat hlavu s kostýmem a raději by si užil Halloween v klidu, ve svém oblíbeném kině, ať dorazí do Cinema City!

Více informací k hororovému maratonu Halloween Night na https://www.cinemacity.cz/static/cs/cz/halloween-night.

A o Halloweenské VIP akci se dozvíte více na https://www.cinemacity.cz/static/en/cz/vip-halloween

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 30.10.2019 08:07



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka