Na kraji Plzně chtěl znásilnit ženu, ta se ubránila

Policejní komisařka zahájila trestní stíhání 36letého muže, kterého obvinila ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění spáchaného ve stádiu pokusu.

Jarní servisní akce AUTO CB

K činu došlo v pondělí 11. září 2023 v podvečerních hodinách v Plzni na jedné z lesních cest na okraji města. Obviněný muž fyzicky napadl 28letou ženu, kterou se následně pokusil znásilnit. Na krk jí nejprve zezadu přiložil klacek, kterým ji škrtil, a potom ji povalil na zem. Žena se aktivně bránila, kdy hodila muži do obličeje hlínu, čímž se nejspíš zachránila. Agresor byl dezorientovaný a poškozenou pustil. Ta z místa následně utekla a věc ihned oznámila na nejbližší obvodní oddělení. 36letý muž z místa odjel na malotraktoru, který měl připravený na odvoz dřeva.

Policisté začali po agresivním muži ihned pátrat. Díky výborné operativní činnosti policistů z obvodního oddělení Plzeň 2 a policistů ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň a dále na základě výpovědi náhodných svědků, se podařilo obviněného muže během dvou dnů vypátrat a omezit na osobní svobodě.

Policejní komisařka podala státnímu zástupci podnět na podání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který soudce akceptoval.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 20.09.2023 07:04



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka