Na západ Čech míří posila do obrany - Conor Allen

Kádr indiánů, který se aktuálně nachází v plné letní přípravě, posílí zvučné jméno do obrany - americký obránce Conor Allen.

Jarní servisní akce AUTO CB

Osmadvacetiletý rodák z Chicaga strávil téměř celou svou kariéru v zámoří, sedm utkání zaznamenal i v NHL za celek New York Rangers. Nejvíce duelů pak – 284 – odehrál V AHL. V nich nastřílel dvaadvacet branek a přidal jednasedmdesát asistencí. V sezóně 2016/17 s mužstvem Grand Rapids Griffins dokráčel až k zisku Calder Cupu spolu s Tomášem Noskem, Martinem Frkem a Filipem Hronkem.

Letos na jaře již mohutný obránce působil v Evropě, konkrétně v německém Wolsburgu, kde v play-of zaznamenal čtyři body v sedmi utkáních. Nyní se tedy šikovný obránce stěhuje na západ Čech.

„Američan Conor Allen je obránce, který většinu kariéry strávil v AHL, což je soutěž vlastně výš, než odkud jsme všechny, nebo 90% cizinců co prošli naším klubem, měli. Máme o něm hodně informací, jdou s ním velmi dobré reference. Všichni ho chválili jak charakterově, tak hokejově. Je to kluk, který nastupoval proti těm nejlepším lajnám, proto i já osobně věřím, že pro nás to bude do zadních řad velká posila,” říká sportovní manažer klubu Tomáš Vlasák.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka