Náměstí v Bavorské Rudě obsadí čerti Krampusové

V sobotu 28. 12. se koná v Bavorské Rudě na náměstí akce Rauhnacht - večer plný působivých představeních, ohnivá show a závěrečný ohňostroj.

Jarní servisní akce AUTO CB

Od 16:00 je umožněn vstup do areálu a v 18 hodin začínají samotná vystoupení.
„Noci vykuřování“ (Rauhnächte) patří mezi staré lidové zvyky z Bavorského lesa. Démoni, čarodějnice, chlupaté nestvůry, čerti a jiná nedobrá stvoření zahánějí zlé duchy pomocí svých hlučných kravských zvonů, svišticích bičů a bubnů.
O neobvyklou podívanou se postará dvacítka uměleckých skupin z Bavorska, Rakouska a také skupiny z Česka. K vidění bude více než 300 různorodých strašidel.
Návštěvníci akce se budou moct občerstvit u některého ze stánků, kde na ně čekají bavorské speciality nebo svařené víno na zahřátí. Vstupné 7 €, příp. 4 € pro děti do 14ti let se platí přímo na místě. Děti do 4 let mají na akci vstup zdarma.
Aktuální informace k akci jsou dostupné na následujícím odkazu: fb.me/RauhnachtCZ nebo https://www.bohemiatours.de/eisensteiner-rauhnacht-cz.


Eisensteiner Rauhnacht – základní info

Datum: sobota 28. 12. 2019
Místo: Bayerisch Eisenstein (Bavorská Ruda) – náměstí, Hohenzollernstraße 1
Časový program: 16:30 – otevření areálu, 18:00 – 21:00 – začátek show v podání uměleckých skupin, 21:10 ohňostroj a afterparty s otevřeným koncem.
Vstupné: 7 € – dospělí, 4 € – děti 5-14 let, děti do 4 let zdarma. Vstupenky se prodávají přímo na místě.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka