Narama pořádala tradiční Narama open. Přinášíme výsledky

V neděli 6. prosince v hale TJ Slavoj v Plzni pořádal plzeňský klub Narama turnaj v kumite. Tento turnaj pořádá již vice než 23 let a je určen pro mládež od 6 do 17 let cvičící karate, kick-box a taekwon-do.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pravidla turnaje vycházejí z karate, ale jsou uzpůsobena tak, aby se mohli účastnit všichni vyznavači bojových umění, jež prosazují údery a kopy. Soutěž se koná dvakrát ročně, vždy v červnu a prosinci. Turnaje se zúčastnilo 73 sportovců z 8 klubů z Plzeňského a Karlovarského kraje. Na zahájení byla připravena exhibice judo.

Vítězové jednotlivých kategorií: žáci -25kg: 1. místo: Alex Hofman – Narama, žáci  25-30 kg:1. místo: Tomáš Jana – Narama, žáci 30-35 kg: 1. místo: Jan Poslední – Narama, žáci  35-40 kg: 1. místo: Abdula Gusenjov – KKK Karlovy Vary, žáci 40-45 kg: 1. místo: Filip Knopp – Narama, žáci  45-50 kg: 1. místo: Dominik Čermák – Taekwon-do Panter, žáci 50-60 kg: 1. místo: Ondřej Böhm  - TJ Prapořiště, žáci +60 kg:1. místo: David Hoang – Taekwon – Do Panter, žáci  +60 kg: 1. místo: Strejc Jan – Narama, žákyně -45 kg: 1. místo:  Barbora Šedková- Narama, žákyně  +45 kg: 1. místo: Tereza Kopřivová – Taekwon – Do Panter, dorostenky -55 kg: 1. místo: Eva Názlerová – Taekwon – Do Panter, dorostenci -65 kg: 1. místo: Matouš Nový - Taekwon – Do Panter, dorostenci +65 kg: 1. místo: Jakub Valášek – Self Defence Team

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka