Nárůst počtu cestujících hlásí i druhá nejstarší linka STUDENT AGENCY Praha – Plzeň

Na lince Praha – Plzeň žluté linky jezdí od roku 2004, spolu s linkou Praha – Brno patří mezi nejdéle provozované linky společnosti STUDENT AGENCY. Počet cestujících na této trase pořád roste – v roce 2014 meziročně o pět procent.

Cílená propagace v Plzni

* Palubní personál každý pracovní den v Plzni nanosí do autobusů 1 600 výtisků novin. Kdyby se všechny naskládaly na sebe, vytvořily by novinovou věž o výšce přibližně čtyři metry.

Žluté linky mezi Prahou a Plzní v roce 2014 přepravily o pět procentů klientů více než v přecházejících roce. Našich služeb využilo skoro 770 tisíc cestujících. „Máme radost z toho, že se nám daří získávat nové cestující i po deseti letech od chvíle, kdy se luxusní žluté autobusy objevily na trase Praha – Plzeň poprvé. Vysoká kvalita služeb a příjemný personál na palubě, pohodlné a moderní autobusy a výhodné ceny jízdenek – to jsou všechno důvody, díky nimž se k nám vracejí stávající klienti a zároveň ve velké míře přicházejí noví,“ komentuje pětiprocentní nárůst počtu cestujících na lince Praha - Plzeň ředitelka autobusové dopravy STUDENT AGENCY Ivana Kašická.

Každé ráno je v Plzni pro cestující připraveno 1 600 výtisků novin. Stevardi a stevardky si je postupně rozebírají do jednotlivých spojů, které vyrážejí do české metropole a zpátky a rozdávají je klientům. Pokud by se stevardi rozhodli všech 1 600 výtisků naskládat na sebe, mohli by každý den postavit čtyřmetrovou novinovou věž. 

Mezi Prahou a Plzní jezdí žluté linky od roku 2004, kdy společnost STUDENT AGENCY vstoupila      na trh autobusové dopravy v České republice. První žluté linky vyjely na trasu na podzim 2004. Autobusy jezdí mezi oběma městy v intervalu 60 minut, ve špičkách pak po půlhodině. 

Nárůst počtu cestujících nejen na této lince, ale v rámci celé autobusové dopravy STUDENT AGENCY přispěl také k posílení pozice společnosti jako významného zaměstnavatele.  Zatímco v lednu 2013     se na všech linkách o klienty staralo 291 stevardek a stevardů, o rok později už jich bylo 377. Počet palubního personálu ve žlutých autobusech se meziročně navyšoval i v roce 2015 – a to o pět procent. Aktuálně ve STUDENT AGENCY pracují téměř 400 stevardů a stevardek.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 19.03.2015 04:59



1 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka